store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Top 10 buitenhaarden van 2021

Heerlijk buiten genieten tijdens de mooie lentedagen en in de late zomeravonden in de tuin. Dat doet u natuurlijk met de warmte en sfeer van een tuinhaard of terrashaard. Denkt u erover na om een buitenhaard voor uw tuin aan te schaffen? Ontdek dan onze top 10 buitenhaarden van 2021.

1. K-Stove Vesuvius

Op nummer één de meest verkochte terrashaard; De K-Stove Vesuvius pelletkachel. Niet voor niets, want dit is niet alleen een relatief goedkope buitenkachel, maar ook heel eenvoudig te gebruiken. Vul de ‘bunker’ simpelweg met een zak pelletkorrels en steek de kachel aan. Vervolgens geniet u uren van een heerlijk warm vuur, zonder rook overlast zoals met een open terrashaard.

2. Faber theMOOD

De Faber theMOOD gashaard voor buiten staat op nummer twee. Een minimalistische tuinhaard zonder frame. Hij kan uitgevoerd worden als een vrijstaande haard en als een inbouwhaard. Perfect voor op het terras of onder de overkapping. Het vrijstaande model is uitgevoerd met cortenstaal, dit materiaal krijgt een natuurlijke beschermlaag, wat het geschikt maakt voor buiten op het terras.

3. Reny Quaruba terraskachel

De Reny Quaruba staat op nummer drie. Deze buitenhaard heeft een robuust design en heeft een stoere uitstraling. Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 tot 4 glaspanelen. Zo maakt u er zelf een fronthaard, tweezijdige haard, tunnelhaard of driezijdige haard van. Met vier ruiten heeft u ultiem zicht op het vuur vanaf alle zijden. Deze tuinhaard kan ook onder een overkapping geplaatst worden met afvoer door het dak.

4. Woodfire Rennes

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle houtkachel voor buiten onder een afdak, dan is de Woodfire Rennes zeker een mooie optie. Beschermd onder een overkapping gaat deze houtkachel jarenlang mee. Deze haard behoort tot onze huisselectie, hierdoor hebben ze een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

5. Reny Piquia

De Reny Piquia is een compacte houtkachel, geschikt voor ieder terras. De haard is uitgevoerd in cortenstaal. Dit type staal reageert op weersinvloeden en vormt hierdoor een zogenoemde patinalaag (edelroest) met een opvallende warme roestbruine kleur. Hierdoor roest de haard niet door en is het geschikt voor buiten.

6. Element4 Sky S T O

Het ultieme vuur voor onder uw overkapping of veranda; De Element4 Sky S T O gashaard geeft de sfeer van een echt houtvuur. Deze buitenhaard is de kleinste in de serie van drie. Dit model is verkrijgbaar als fronthaard en als doorkijkhaard. Bij dat laatste kunt u twee ruimtes of zithoeken verdelen en van beide zeiden genieten van het vuur. Dit maakt deze tuinhaard uniek.

7. Element4 Sky L T O

De buitenhaard op gas Element4 Sky L T O is het grotere broertje van de Sky S T O. De verticale tunnelhaard heeft een hoge ruit en geeft daardoor ultiem zicht op het vuur. Het is een echte eyecatcher in de tuinkamer of onder een overkapping.

8. Faber The Buzz

De Faber The Buzz is een moderne buitenhaard dat werkt op gasflessen of op een vaste gasaansluiting. Met gasflessen is deze haard ook verrijdbaar. Ideaal voor op het terras of bij de ingang van uw restaurant. Maar ook een mooie oplossing in de tuin. De haard is in het zwart verkrijgbaar of in cortenstaal.

9. Reny Retro speksteen

Een vrijstaande houtkachel met een robuuste uitstraling. De Reny Retro speksteen is een houtkachel geschikt voor binnen of buiten onder een overkapping. De houtkachel voor buiten is voorzien van een speksteen plaat en aan de zijkanten en op de bovenkant. Speksteen slaat de warmte op en straalt dit lang na gebruik nog uit, zo kunt u nog lang nagenieten van de warmte. Ook goed voor het milieu, want deze kachel voldoet al aan de ECOdesign richtlijnen dat gaat gelden vanaf 2022.

10. Woodfire Buller

Last but not least; De Woodfire Buller is een uiterst betrouwbare, veilige en effectieve houtkachel voor buiten. En dat alles voor een betaalbare prijs. Met deze tuinhaard uit onze huisselectie geniet u het hele jaar door van de warmte van een houtvuur. De Buller is geschikt voor onder uw overkapping of op het terras.