store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen

Spartherm Mini, een compacte inbouwhaard

De Spartherm Mini is een inbouwhaard met schone uitstoot door de zeer schone verbranding.Door het compacte en neutrale uiterlijk zal de haard in geen enkel interieur misstaan.

Compacte haard

De inbouwhaard heeft een gering formaat dat hem een compacte haard maakt, vandaar ook de naam Spartherm Mini. Met een vermogen van rond de 6kW is de Mini-serie ook geschikt voor de kleinere woning. De luchtkamer heeft vier aansluitingen – altijd gecentreerd - voor de verbrandingslucht van buiten en voor de aansluiting op de schoorsteen: rechts, links, achter en boven.

Degelijk hefdeur deur

De hefdeur van de Spartherm Mini is van de Duitse kwaliteit waar Spartherm groot mee is geworden. De ruit meet 60 cm breed en heeft een hoogte van 51 cm. De haarden zijn leverbaar als front haard, de Spartherm Mini Sh en als doorkijkhaard, de Spartherm Mini S-FDh.

Spartherm Mini voldoet aan alle eisen

De Spartherm Mini is een moderne, goed regelbare haard, die voldoet aan alle eisen van vandaag. De haard heeft een verborgen frame en gesloten vierzijdig keramisch glas. Het rendement van deze haard is hoog, meer dan 78%.