store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Spartherm Fuora Q

check Levertijd op aanvraag info
Vraag offerte aan
Interesse?
Vraag offerte aan voor de laagste prijs.
Spartherm Fuora Q 1 zoom_in
Spartherm Fuora Q 1

Documenten

Spartherm Fuora Q Beschrijving

Met de Fuora Q tuinhaard geniet u bij iedere gelegenheid buiten van een prachtig haardvuur. Een modern en stijlvol model gashaard voor buiten. Met deze tuinhaard geniet u op het terras, in uw tuin of onder de overkapping van een sfeervol en warm vuur. Ideaal voor koudere dagen en zwoele zomeravonden.

Fuora Q gashaard voor buiten

Dit model is niet alleen ideaal voor in uw tuin, maar ook zeer geschikt voor op het terras. Met een terrashaard op gas kunt u uw gasten of vrienden direct voorzien van sfeer en warmte. Het opvallende design van de Spartherm Fuora Q gashaard buiten, is dat u vanuit elke hoek zicht heeft op het vuur met vier kaderloze ruiten. De kubusvormige haard heeft een strakke vormgeving en past daarom erg goed in een modern vormgegeven tuin of terras.

Eigenschappen

In het wit of zwart gepoedercoate onderstel kunt u een gasfles van 11 KG kwijt. Dit zorgt ervoor dat u meer dan 36 uur kunt genieten van een sfeervol vlammenspel. Wilt u de gashaard buiten op een andere plek neerzetten? Met de ingebouwde handgrepen en wielen onder de haard is dit geen probleem. U kunt de haard beschermen tegen weersinvloeden met een bijpassende beschermhoes. Deze kunt u samen met de buitenhaard van Spartherm bestellen.

Bestel de Fuora Q van Spatherm bij HaardenExpress

Wilt u graag een gashaard buiten in uw tuin of op het terras? Bekijk dan al onze gashaarden voor buiten en plaats vandaag nog uw bestelling. Wij leveren de gashaard gratis bij u thuis. Heeft u een vraag over de Fuora Q buitenhaard? Neem dan contact met ons op.

Configureren

Accessoires

€ 80
€ 20
Adviesprijs
€ 2.060

Spartherm Fuora Q Details

Merk en type
Merk Spartherm
Model Fuora Q
Type kachel Vrijstaand search
Brandstof Aardgas, Propaan
Verwarming en vermogen
Vermogen 7 kW
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Kleuren Zwart, Wit
Afvoer en aansluitingen
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Categorieën Gashaarden, Gashaarden, Vrijstaande gaskachel, Vrijstaande gaskachel, Aanbiedingen, Gashaard voor buiten, Gashaard voor buiten, Tuinhaarden, Tuinhaarden, Spartherm haarden
Sku spartherm-fuora-q
Product URL Spartherm Fuora Q

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Spartherm Fuora Q aan onze adviseur.

Adviesprijs € 2.060

Spartherm Fuora Q Configureren

Accessoires

€ 80
€ 20