store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Spartherm Fuora K

check Levertijd op aanvraag info
Vraag offerte aan
Interesse?
Vraag offerte aan voor de laagste prijs.
Spartherm Fuora K 1 zoom_in
Spartherm Fuora K 1

Documenten

Spartherm Fuora K Beschrijving

Met de Fuora K geniet u van een bijzonder haardvuur met lichtaccenten op het terras of in uw tuin. Door het grote ronde glas geniet u van twee zijden van het sfeervolle vuur. Opvallend is het unieke en modern design van de gashaard voor buiten in combinatie met zwart gepoedercoat staal. De Fuora K heeft gebogen glas aan de voorzijde, de achterzijde is doorzichtig maar is ook verkrijgbaar in zwart hoogglans. Het zusje Fuora G heeft aan de voorzijde vlak glas.

Fuora K gashaard voor buiten

Met deze tuinhaard geniet u op het terras, in uw tuin of onder de overkapping van een sfeervol en warm vuur. Ideaal voor koudere dagen en zwoele zomeravonden. De Fuora K gashaard voor buiten heeft een opvallend design met grote ronde ruiten en van twee zijden zicht. Deze Spartherm gashaard voor buiten heeft een strakke vormgeving en past daarom erg goed in een modern vormgegeven tuin of terras.

Eigenschappen

In de zwart gepoedercoate zuil kunt u een gasfles van 11 KG kwijt. Hierdoor kunt u zo’n 30 uur genieten van een sfeervol vuur. Wilt u de gashaard verplaatsen? De haard is eenvoudig te verplaatsen dankzij de rolbeugel en de twee wielen eronder. Wilt u minder warmte, maar wel sfeer? Dan kunt u naar wens de vlamhoogte instellen.

Bestel de Fuora K van Spartherm bij HaardenExpres

Wilt u graag een gashaard buiten in uw tuin of op het terras? Wij leveren de gashaard gratis bij u thuis. Heeft u een vraag over de Fuora K buitenhaard? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Configureren

Accessoires

€ 190
€ 20
Adviesprijs
€ 4.515

Spartherm Fuora K Details

Merk en type
Merk Spartherm
Model Fuora K
Type kachel Vrijstaand search
Brandstof Aardgas, Propaan
Verwarming en vermogen
Vermogen 10.5 kW
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Kleuren Zwart
Afvoer en aansluitingen
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Categorieën Gashaarden, Gashaarden, Vrijstaande gaskachel, Vrijstaande gaskachel, Aanbiedingen, Gashaard voor buiten, Gashaard voor buiten, Tuinhaarden, Tuinhaarden, Spartherm haarden
Sku spartherm-fuora-k
Product URL Spartherm Fuora K

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Spartherm Fuora K aan onze adviseur.

Adviesprijs € 4.515

Spartherm Fuora K Configureren

Accessoires

€ 190
€ 20