store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Showroom

Grote showroom HaardenExpress in Kampen

Wij heten u van harte welkom in onze in Kampen. De koffie staat klaar. In onze showroom staan vele haarden en kachels opgesteld. Van grote gashaarden, sfeervolle houtkachels tot compacte elektrische haarden. Onze showroom is een van de grootste van Nederland waarbij de haarden geplaatst zijn alsof het bij u thuis is. Geniet van een sfeervol vuur in een huiskamer opstelling.

In onze showroom gaat het niet alleen om het vuur, net zo belangrijk is hoe de haard of kachel geplaatst wordt. Wij hebben de haarden op verschillende wijzen ingebouwd. Van strak en modern tot klassiek. Een grote variatie aan stucwerk maar ook aan meubels en plateaus. Van een plateau uit natuursteen tot een groot meubel met laden en verlichting. Laat u inspireren in de showroom.

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Zij nemen de tijd om alles te laten zien, verschaffen de benodigde informatie en adviseren waar mogelijk. Samen met u maken wij de ideale haard of kachel, volledig naar uw wensen en ideeen.

Tot spoedig in onze showroom in Kampen.

Adres

HaardenExpress - Kampen
Industrieweg 4 a
8263 AC Kampen
Kampen
Tel: 038 - 2022650
E-mailadres: info@haardenexpress.nl

Openingstijden

Maandag8:00 - 17:00
Dinsdag8:00 - 17:00
Woensdag8:00 - 17:00
Donderdag8:00 - 17:00
Vrijdag8:00 - 17:00
Zaterdag9:00 - 16:00

Installatie- en Servicepunten

Om onze klanten in geheel Nederland te kunnen bedienen hebben we naast onze eigen showroom verscheidene servicepunten in Nederland. Hierdoor kunnen we u als klant het volgende bieden:

  • Installatie - de installatiewerkzaamheden worden verricht door een ervaren installateur bij u in de buurt
  • Service - mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kunnen we snel bij u thuis service verlenen op het door ons geleverde werk

Gashaarden in showroom

Voor geen andere type haard dan een gashaarden is het belangrijk om de haard brandend te ervaren. Want hoe realistisch is het vuurbeeld? Hoe eenvoudig is de bediening? Hoe kan de haard ingebouwd worden? Allemaal vragen die spelen bij de keuze van de juiste gashaard. Daarnaast zijn dit producten waarbij de ontwikkeling niet stil staat. Ieder jaar worden er vernieuwingen en verbeteringen op de markt gebracht. Van de merken DRU, Element4, Faber en Global Fires hebben we het complete spectrum van actuele modellen in de showroom staan. U kan de verschillende haarden uitproberen en vergelijken in onze ruime showroom.

  • DRU heeft een bijzonder goede naam wat betreft gashaarden. In het ruime aanbod van DRU haarden zijn vele typen en uitvoeringen. Hoe vergelijken deze haarden zich onderling? Wilt u de haard bedienen via Smartphone of tablet? Ook dit kunt u bij ons in de showroom direct uitproberen.
  • De gashaarden van Faber zijn ongekend populair en niet zonder reden. Met de MatriX-serie heeft zij in luxe gashaard met een prachtig vuurbeeld in het assortiment. De MatriX-haarden zijn leverbaar in vele afmetingen, vuurzichten en met verscheidene opties
  • Opzoek naar een betaalbare gashaard? Dan komt zeker het merk Global Fires om de hoek kijken. Alleen wat levert u in wanneer u kiest voor een goedkopere haard? Branden deze haarden echt minder mooi? Dit kunt u natuurlijk alleen ervaren door de haarden brandend te vergelijken.

Showroom HaardenExpress - Kampen

HaardenExpress showroom

  • HaardenExpress showroom
  • HaardenExpress showroom
  • HaardenExpress showroom
  • HaardenExpress showroom
  • HaardenExpress showroom

Welke haarden en kachels staan er in de showroom?

De sfeer van een haardvuur is pas echt te ervaren als u de kachel of haard (brandend) in de showroom ziet. Daarom geven wij duidelijk per product aan of deze in de showroom aanwezig is.