store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Scan

Houtkachel Scan: veilig, milieuvriendelijk, schone verbranding en een mooi design

Het uitgangspunt voor deze "warme meubels" van Scan is het maken van moderne houtkachels met het Deens design en vakmanschap. Scan ziet een haard niet alleen als bron van warmte, het is ook een bron van vreugde en inspiratie in huis...

Generaties lang leefde men met en rond het vuur, dat beantwoordt aan een basisbehoefte die diep in ons is geworteld. Als producent neemt Scan deze behoefte serieus, en combineert dit met de eisen van de moderne tijd. Denken we daarbij aan milieu, veiligheid, schone verbranding en een mooi design. Dit alles vindt u terug in Scan houtkachels als de Scan 58, de Scan 64 , de Scan 63 en de Scan Andersen.

Deens design van Scan

De eigentijdse ontwerpen van Scan brengen een heerlijk ontspannen gevoel. Voor iedere situatie heeft Scan een houtkachel beschikbaar: losstaand of inbouw. Of zelfs als "doorkijk"-model. Daarmee kunt u bijvoorbeeld een ruimte opdelen, wat voor een uniek interieur zorgt.

Scan ontwerp zijn kachels in nauwe samenwerking met Deense top-ontwerpers. De rustbrengende rondingen zijn een genot voor het oog. Maar niet alleen het uiterlijk van de Scan houtkachels is interessant. Ook technisch zitten ze heel goed in elkaar. Scan ontwikkelt en test voortdurend nieuwe ideeën om het gebruik van een Scan kachel nog makkelijker te maken. Zo zijn de handgrepen speciaal ontworpen om niet te heet te worden tijdens het opstoken van een goed vuur. En is de verbrandingskamer zo ingericht dat u snel en eenvoudig nieuw vuur kunt aanmaken.

Scan kachels met schone verbranding

Waarom wilt u een houtkachel? U wilt een lekker warme woonkamer, onder het genot van een knisperend vuurtje. Scan is het daar volkomen mee eens. Zij ontwerpen al hun kachels om een zeer hoog rendement te behalen. Let op dat u het juiste formaat kachel kiest voor de ruimte die u wilt verwarmen. Zorg dat de kachel voluit kan branden, dus genoeg zuurstof krijgt. Scan heeft daarvoor een zorgvuldig uitgedacht luchtgeleidingssysteem in hun kachels ingebouwd. Dat zorgt ervoor dat de aangevuurde zuurstof goed opgewarmd wordt en terecht komt op de juiste plaats, op de juiste tijd. Dat zorgt voor een volledige verbranding. Inclusief alle gassen die vrijkomen tijdens het verhitten van het hout. Resultaat: een minimale uitstoot van roetdeeltjes en andere afvalstoffen.

Veiligheid heeft altijd bovenaan gestaan bij Scan. De modellen zijn ontworpen om aan de strengste veiligheidseisen te doen. U kunt dus het volste vertrouwen hebben in deze houtkachels. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest en zorgvuldig geïnspecteerd. Zonder zorgen volop genieten van uw haardvuur!