store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Scan 58

Scan 58, design houtkachel van Deense topkwaliteit

De Scan 58 is met een prachtig ontwerp een van de topmodellen van Scan houtkachels. De beeldschone rondingen van de Scan 58 brengen een stijlvol en warm gevoel met zich mee. Deze design-houtkachel is ontworpen op basis van de jarenlange ervaring die Scan daarin heeft opgebouwd. Niet alleen uiterlijk mooi, ook van binnen zit hij zeer goed in elkaar. De Scan 58 beschikt over een zorgvuldig uitgedacht verbrandingsproces. En heel praktisch: het handvat blijft ook tijdens het stoken koel genoeg om te hanteren. Bovendien is er altijd een model dat bij u past. Scan heeft namelijk verschillende varianten gemaakt, die elk net iets anders zijn, met telkens net andere accenten.

Geen producten in deze selectie

Scan 58 modellen

Het geweldige aan de Scan 58 is dat u hem helemaal naar uw hand kunt zetten. Wilt u een hangend model? Kies dan voor de Scan 58 Wall. Ook binnen dat model hebt u nog ruim voldoende speelruimte om er de ideale houtkachel van te maken. De meeste varianten van de Scan 58 zijn staande modellen. Maar waarop moet hij staan? Een dichte of een open sokkel? U hebt daarin de keuze uit drie opties. Alle modellen zijn beschikbaar met een lijst en deurgreep in het zwart of alu. De Scan 58 is leverbaar met een dichte zijkant, met half zijglas of met vol zijglas. Ook kunt u kiezen uit een verhoogde variant waarin u warmhoudstenen kunt plaatsen. Of een voorlegplaat van staal of glas. Kortom, een ruime keuzevrijheid, dus gegarandeerd een praktisch en beeldschoon resultaat. Bent u benieuwd wat een goede combinatie voor u is? Bel ons gerust, of kom eens langs in de showroom om de Scan 58 te bewonderen.

Verwarmen met de Scan 58

Niet alleen wilt u een houtkachel die er geweldig uit ziet. Hij moet uiteraard ook mooi branden. En vooral goed verwarmen. Met de Scan 58 hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. U hebt volledige controle over de verbranding. U kunt de zuurstoftoevoer regelen. Zo is een beginnend vuur makkelijk op te stoken, en is daarna afhankelijk van de houtsoort en de gewenste afgifte van warmte de juiste zuurstoftoevoer toe te dienen. Door het ingenieuze luchtsysteem in de Scan 58 wordt verwarmde lucht speciaal boven de vlammen geleid door de "gaatjes" in de achterwand. De gassen die vrijkomen van het hout door de verhitting worden daardoor helemaal opgebrand. In plaats van dat die gassen neerslaan als roet.