store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Xaralyn

Xaralyn, sfeerhaarden zonder rookkanaal

De sfeerhaarden van Xaralyn kunnen zonder problemen, snel en eenvoudig geplaatst en verplaatst worden. Er is bij Xaralyn een uitgebreide keuze in bio ethanol en elektrische vuren, allemaal haarden zonder rookkanaal. Hierdoor is de installatie van Xaralyn haarden eenvoudig en kan deze zonder aanpassingen geplaatst worden.

Xaralyn Elektrische haarden

De elektrische haarden worden direct aangesloten op het lichtnet. Het vlambeeld wordt gecreëerd door een combinatie van lampen met een draai-element of door het verdampen van water en hier licht tegen aan te schijnen. Hierdoor ontstaat een zeer realistisch vlammeneffect. Wel de lusten, de sfeer van het vlammenspel, maar niet de lasten van een echt houtvuur.

Met een elektische sfeerhaard geniet u van de volgende voordelen:

  • Volledig regelbaar vlambeeld
  • Afstandsbediening voor eenvoudig gebruik
  • Op iedere plaats met een stopcontact eenvoudig te gebruiken
  • lage verbruikskosten, geniet voordelig van een sfeervol "houtvuur"

Bio-Ethanol Xaralyn

Dit revolutionaire product is een combinatie van een openhaard zonder rookkanaal en een keramische brander die brandt op bio-ethanol. Het grote verschil met andere bio-ethanol branders is, dat de keramische steen in de brander van Xaralyn de vloeistof langzaam absorbeert. Dit zorgt ervoor dat niet direct de vloeistof brandt maar het vrijkomende onschadelijke gas geleidelijk wordt verbrand. Hierdoor heeft u een gebruiksvriendelijke, makkelijk te ontsteken brander met een prachtig constant vlammenbeeld. Doordat de verbranding zo schoon is, is het niet nodig om een afvoerpijp te monteren.

De voordelen van een bio-ethanol haard zijn:

  • de biologische brandstof is milieuvriendelijk
  • gelijkmatige en veilige verbranding door de verdamping middels de keramische steen
  • overal plaatsbaar, volkomen veilig in ieder vertrek
  • ook te erg sfeervol voor gebruik in de tuin of op de camping

Verwarmt de sfeerhaard ook?

De Xaralyn haarden zijn ontworpen als sfeerverwarming en kunnen eventueel als bijverwarming ingezet worden. HaardenExpress raadt het af om deze als hoofdverwarming te gebruiken. Om een idee van het vermogen te geven, de elektrische haarden verwarmen tot maximaal 2 kw bij. Wat betreft de bio-ethanol branders, dit is lastig te meten maar de capaciteit is ook rond de 2kw.

Xaralyn prijslijst

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen krijgt u zo spoedig mogelijk de scherpste prijs op alle Xaralyn producten van HaardenExpress.