store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Red - Pelletkachels en pelletketels

Red pelletkachels en Red pelletketels komen uit dezelfde fabriek in Noord Italie als de MCZ modellen. Red is neergezet als functionele produktlijn van deze kwaliteitsfabrikant. De produkten zijn ontwikkeld en geproduceerd met dezelfde hoge kwaliteit als bij MCZ. De focus is gelegd op het leveren van een betrouwbare ketel en kachel voor duurzaam verwarmen.

Geen producten in deze selectie

Red Pelletketels

Populair zijn de pelletketels van Red. Functionele verwarmingsketels op pellets, eenvoudig in gebruik en uiterst betrouwbaar en dit met een zeer scherpe prijsstelling. Zo wordt het nog aantrekelijker te kiezen om uw woning duurzaam te verwarmen door middel van pellets.

De belangrijkste eigenschappen opgesomd:

  • De ketels hebben een zeer hoog rendement, oplopend tot 96%
  • Voorzien van een grote aslade, hierdoor is het maar 1 keer per week nodig om deze te legen
  • Betrouwbaar - MCZ is een leidende fabrikant in de pelletkachel markt
  • Eenvoudig en gemakkelijk te onderhouden, zoals het schoonmaken
  • Compleet en simpele bediening via het paneel. Hiermee kan de ketel volledig geprogrammeerd worden. Voor de Logika-serie kan de bediening ook via thermostaten gebeuren.

Red CV-houtketel

In de plaats op pellets branden deze ketels op stuks hout. Ideall wanneer u de beschikking heeft over eigen hout. De Door de pyrolitische cv-ketel brandt het hout op extreem hoge temperatuur. Dit zorgt voor een hoog rendement en een minimale emissies. Door het ontwikkelde controlesysteem regelt de ketel de verbranding autmatisch. Onderhoud en reiniging kan eenvoudig plaats vinden.