store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

HaardenExpress is dé kachelspeciaalzaak online met de volgende voordelen:

  • een eigen uitgebreide showroom met meer dan 160 haarden en kachels
  • kachelspecialisten die elke vraag kunnen beantwoorden
  • meerdere service punten in Nederland, we zijn altijd bij u in de buurt. Voor advies en service.

Al onze mederwerkers hebben vele jaren ervaring in de sfeerverwarmingsbranche of op het gebied van installatiewerkzaamheden. Zo kunnen we u altijd het beste advies geven, of het nu om een natuurstenen sierschouw gaat of om het aansluiten van een CV-houtkachel op uw verwarmingsinstallatie, bij HaardenExpress staan de experts voor u klaar.

Voordelig en veilig kopen

We geloven in scherpe online prijzen gecombineerd met advies en service van een lokale vakman. In de showroom te Kampen kunt u vele kachels, haarden en schouwen bewonderen. Onze verkoopspecialisten zijn zeer kundig en geven u alle informatie die u wenst. Naast de verkoopspecialisten hebben we ook eigen installateurs in dienst die uw kachel, haard of schouw uitstekend kunnen plaatsen inclusief de nodige verbouwing van uw haard of rookkanaal.

Service en Garantie

HaardenExpress voldoet aan alle voorschriften die fabrikanten aan internet verkoop stellen. U verliest niet uw aanspraak op garantie, in ruil voor een korting. De service en nazorg wordt volledig gegarandeerd zodat u nimmer in de “kou” staat.

Aanbod van merken en type kachels, haarden en schouwen.

HaardenExpress heeft een volledig aanbod schouwen, kachels en haarden. Van gashaarden en pelletkachelts tot fraaie inbouwhaarden met schouw en CV-houtkachels. Voor elke haard of kachel bent u bij HaardenExpress aan het juiste adres. De volgende merken worden ondermeer door ons geleverd:

Altech, DRU, Faber, Barbas, Bellfires, Contura,Edilkamin, Morso, MCZ, Oxford, Dovre, JAcobus, JAnus, Pelgrim, Nestor Martin, Kal-fire, Dimplex, Ruby Fires, Jotul, Scan, Stuv, Wanders, Element 4, Thermocet, Havé, Spartherm, Pierres D'Henri en nog vele andere merken.

Overige produkten

De website HaardenExpress wordt beheerd door Remerce.