store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Gratis Jøtul of Scan houtkachel in kleur

Gratis Jøtul of Scan houtkachel in kleur

Geplaatst op 1 november 2017

Koop in de maand november of december een Jøtul of Scan houtkachel en u kan ervoor kiezen om gratis deze kachel in een kleur te ontvangen. U krijgt dus voor de prijs van een zwart model een houtkachel in kleur! Uw extra voordeel kan hiermee oplopen tot € 500,-. Zo wordt een prachtige houtkachel in kleur wel erg voordelig.

De gekleurde email houtkachels zijn om verschillende redenen populair. Natuurlijk vanwege de fraaie en moderne kleuren, maar er is meer. Naast de kleur zorgt de email laag ook voor een langdurige en duurzame bescherming van het gietijzer. De kachel gaat langer mee en blijft langer mooi. Daarnaast is het email eenvoudig schoon te maken, bijvoorbeeld roet is eenvoudiger te verwijderen dan bij een gelakte kachel.

Met deze special actie voor de Jøtul en Scan modellen wordt de keuze voor een gekleurde houtkachel extra aantrekkelijk. Zo kan u nu gratis voor de populaire witte Jøtul F 163 kiezen. Uw extra voordeel is hiermee € 300,-. Bij de Jøtul F400 CB loopt de extra korting zelfs op tot € 500,- wanneer u kiest voor de email uitvoering.

Kachels met gratis kleur

De actie is van toepassing op de volgende modellen:

Scan actie modellen

Jøtul actie modellen

Deze actie loopt tot en met 18 december. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact voor direct de beste aanbiedingsprijs voor een Jøtul of Scan houtkachel. U kunt natuurlijk ook langskomen in de showroom waar een groot aantal modellen, ook in verschillende kleuren, staan opgesteld.