store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Gratis Symbio-module bij Faber MatriX haard

Gratis Symbio-module bij Faber MatriX haard

Geplaatst op 1 september 2017

Koop nu een Faber MatriX haard en ontvang gratis de Symbio-module ter waarde van € 360,-. Zo brengt de haard nog meer sfeer in huis.

De Symbio-lichtmodule combineert een optimale sfeer met een laag energiegebruik. Als u een haard in huis wenst voor de gezelligheid en iets minder voor de warmteproductie, dan is Symbio voor u een aanrader.

U kent het wel: als het hout is verbrand, blijft er roodgloeiend houtskool over, met zo nu en dan nog een klein vlammetje. Maar een gloeiend kolenbed geeft over het algemeen veel warmte af, wat niet altijd gewenst is.

Met de Symbio-lichtmodule kunt u het ‘kolenbed’ met de afstandsbediening naar wens in- en uitschakelen. Het kolenbed wordt verlicht met een energiezuinige led module. Zo kunt u zonder de extra warmteproductie van de kolen altijd van het licht en de sfeer genieten. Een uitnodigend vuur voor het delen van verhalen in gezelschap van familie en vrienden.

De actie geldt voor alle Faber MatriX haarden. De actie loopt tot en met 15 oktober 2017. Informeer naar de voorwaarden.