store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

MCZ pelletkachels CV

MCZ het Italiaanse kwaliteitsmerk in pelletkachels heeft ook een ruim aanbod pelletkachels met CV-aansluiting. Hiermee verwarmt u niet alleen de kamer maar deze kachel levert ook warm water. Ideaal om het gehele huis te verwarmen en voor warm tapwater.

MCZ Hydro

De CV mogelijkheid van de kachel wordt bij MCZ aangeduid met Hydro. Wanneer een kachel ook leverbaar is in de Hydro uitvoering heeft deze een CV-aansluiting. Met een CV-aansluiting geniet u nog meer voordeel van uw pelletkachel. Met de eenvoud van een pelletkachel heeft u nu niet alleen directe verwarming maar ook warm water. Zo kunnen pelletkachels vele uren zonder omkijken branden, is de rookgasafvoer eenvoudiger dan bij een houtkachel en zijn pellets eenvoudiger in gebruik dan houtblokken.

Een ander belangrijke reden om voor een pelletkachel te kiezen is de mogelijkheid om fors op uw stookkosten te besparen. Deze besparing kan oplopen tot 50%. Verder is het goed om te weten dat door de eenvoudigere rookgasafvoer van een pelletkachel met cv aansluiting fors bespaart kan worden op de installatiekosten. Deze besparing kan in sommige gevallen het prijsverschil tussen een CV-houtkachel en een CV-pelletkachel goed maken.

Geen producten in deze selectie