store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen

M-Design

Bij ons merk M-Design kunt u terecht voor gashaarden, liftdeurhaarden, inbouwhaarden, inzethaard en houtkachels. M-Design bestaat sinds 2002 en is opgericht door Bart Goovaerts. In eerste instantie opende hij een grote showroom met inbouw haarden en sierschouwen. Vanuit de ervaring die hij hier heeft opgedaan, is hij zelf aan de slag gegaan met het ontwerpen. Dit heeft als resultaat een nieuw en hoogstaand verbrandingssysteem en geoptimaliseerd lucht spoelsysteem. M-Design staat daarnaast bekend om de minimalistische ontwerpen met focus op het vuur.

Hoog rendement en lage emissies

De haarden van M-Design hebben een rendement van minimaal 80 procent, dankzij slimme technieken. Hierdoor zijn de haarden voorzien van het internationale kwaliteitskeurmerk DIN+. Zo bent u verzekerd van een warm vuur met een M-Design haard. De emissies zijn bij moderne kachels ook erg laag en dus ook betere optie voor het milieu.

Inbouw- en inzethaarden

De inbouwhaarden van M-Design hebben een strakke afwerking met minimalistisch design. Het design legt de focus op waar het allemaal om draait: het vuur. Het assortiment is ruim en divers, met keuze uit verschillende maten, modellen en uitvoeringen. Geniet van de sfeer met een ingebouwde fronthaard of gaat u toch voor een driezijdige haard met optimaal zicht op het vuur? Heeft u een bestaande openhaard en bent u toe aan een nieuw model met hoger rendement en weinig emissie? Dan is een inzethaard van M-Design een goede keuze.

Gashaarden van M-Design

Bij M-Design kunt u terecht voor een gashaard met een prachtig en realistisch vuurbeeld. Het meest realistische vuurbeeld geeft de True Vision collectie gashaarden met hoogwaardige kwaliteit 3D branders. Binnen de collectie gashaarden is de Luna diamond een succesvolle serie haarden met hoogwaardige branders, eco switch en eco wave functie. Verkrijgbaar in verschillende modellen zoals een fronthaard, tunnelhaard, tweezijdige haard en driezijdige haard in verschillende formaten.

Kwaliteit haarden

De haarden en kachels van M-Design staan garant voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak. Om de kwaliteit te waarborgen, verzorgt M-Design het gehele traject. Van ontwerpen, tot produceren en de eindcontrole.

Ontdek M-Design bij HaardenExpress

Geniet thuis van sfeer en warmte met de haarden van M-Design. Gekenmerkt door kwaliteit, hoog gebruiksgemak en een prachtig design.Bekijk hier de haarden online en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beste prijs, of neem contact op voor meer informatie en een persoonlijk advies.