store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Koppe

Koppe kachels staat al vele decennia voor ongeëvenaarde kwaliteit

Haarden en kachels van Koppe zorgen niet alleen voor een weldadig warme en behaaglijke atmosfeer, maar leveren dankzij hun efficiënte en emissie-arme verbrandingstechniek warmte op een milieuvriendelijke manier.

Zoals u weet is hout een hernieuwbare energiebron zonder dat deze het mileu belast. Bij het verbranden van hout komt namelijk alleen de hoeveelheid koolstofdioxide vrij die de boom tijdens zijn leven heeft opgenomen. Wanneer er wordt gekozen voor inheems hout is er minder vervoer nodig, wat weer zorgt voor minder belasting van het mileu.

Geschiedenis Koppe kachels en haarden

De onderneming "Erwin Koppe keramische Heizgeräte GmbH" bestaat al meer dan 80 jaar. Vanuit het Beirersche Eschenbach worden al deze jaren haarden en kachels ontwikkeld en geproduceerd. Alle produkten worden volledig in Duitsland geproduceerd. Dit is terug te zien in de hoge kwaliteit produkten, het functionele gebruik, de technische innovaties en natuurlijk het aansprekende design.

Elke kachel wordt met de modernste techniek ontwikkeld, geproduceerd en natuurlijk getest. Zo kunt u als klant erop vertrouwen dat uw nieuwe kachel van de hoogste kwaliteit is, 100% made in Germany.

Waarom een Koppe houtkachels

Koppe kent een ruim productaanbod, goed aansluitend op de vraag vanuit de markt. Van een compact model tot een forse model met een hoog vermogen. Waarom zou u kiezen voor een Koppe?

  • Ontwikkeld met de modernste verbrandingstechniek waardoor de verbranding efficient en emissiearm is.
  • Alle modellen voldoen aan de strenge Duitse eisen, zowel de huidige als de toekomstige. Deze eisen zijn beduidend strikter dan de Nederlandse en Europese normen.
  • Keuze uit vele hoogwaardige afwerkingen. Denk aan gekleurde tegels, zandsteen, serpentinesteen of speksteen. Bij Koppe heeft u volop keuze. Iedere kachel geeft de garantie op vele jaren probleemloos stoken. Er wordt alleen gewerkt met de hoogste kwaliteit gietijzer, chamotte en staal.

In onze showroom verscheidene Koppe haarden (brandend) opgesteld. Van tegelkachel, pelletkachel tot modellen met speksteen.

Koppe Brochures