store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Jotul F 163

check Levertijd op aanvraag info
Vraag offerte aan
Interesse?
Vraag offerte aan voor de laagste prijs.
Jotul F 163 0 zoom_in
Jotul F 163 0

Jotul F 163 Beschrijving

De Jotul F 163 is een compacte houtkachel met een unieke uitstraling. Door de opvallend vorm kan deze kachel uitstekend aan een lange muur, maar ook in een hoek, geplaatst worden. De zijramen van de Jotul F 163 bieden een perfect zicht op het vlammenspel. Deze ramen zijn speciaal behandeld, waardoor er minder roet aan hecht, zo houdt u een perfect zicht op het vlammenspel.

Jotul F 163 in het wit of zwart

De Jotul houtkachels worden gemaakt uit gietijzer. Naast de degelijkheid van gietijzer zorgt het materiaal voor een aangename warmteafgifte. Daarnaast is het met gietijzer mogelijk om te emailleren. Ten opzichte van een gelakte houtkachel is email eenvoudiger schoon te houden en heeft het een mooi glad en iets glimmend oppervlakte. De F163 is leverbaar in wit email, deze witte Jotul F 163 is erg populair en een van de meest verkochte witte houtkachels!

Naast de kachel kunnen de benodigde buizen ook in de email kleur van de kachel meegeleverd worden. Infomeer naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Een populaire accessoire is de decoratieve speksteen bovenplaat. Naast dat deze de warmte vasthoudt geeft deze bovenplaat de kachel een natuurlijkere uitstraling.

Verwarmen met de Jotul F 163

De F 163 beschikt over de Jotul Clean Burn techniek. Die techniek zorgt ervoor dat het hout tot een betere verbranding komt. Concreet betekent dat:

  • Lagere uitstoot van roet en afvalstoffen
  • Verbranding van vrijwel alle gassen die vrijkomen tijdens verbranding
  • Hoog rendement, meer afgegeven warmte
  • Minder hout nodig om te verwarmen

Brand ook optimaal bij een laag vermogen

Het regelen van het vuur gaat eenvoudig. De luchttoevoer kent maar 1 ventilatieopening. Hierdoor regelt u het vuur met slechts in hendel. Zo hebt u altijd een aangename temperatuur, en kunt u een heerlijk rustig vlammenbeeld creëren. Door de goede vuurregeling brandt de F163 ook optimaal bij een laag vermogen, bijvoorbeeld 3kW. Dit maakt de kachel geschikt voor de moderne woning of een minder grote woonkamer.

Om de benodigde zuurstof voor verbranding van buiten de kamer te halen is de kachel uitgevoerd met een zogenaamde buitenluchtaansluiting. Hierdoor brandt de kachel onafhankelijk van de kamer waarin deze staat. Dit is nuttig voor woning met mechanische ventilatie of een WTW-installatie. Indien mogelijk wordt deze buitenluchtaansluiting aangesloten op de kruipruimte.

Design van de kachel

Deze Jotul houtkachel is ontworpen door Hareide Designmill. Jotul heeft hiermee een stijlvol kunstwerkje neergezet, een kachel die een geweldige aanwinst zal zijn op uw interieur. Met dit tijdloze ontwerp kunt u er zeker van zijn dat ook na jaren gebruik deze houtkachel een zeer gewaardeerd onderdeel van uw woonkamer blijft.

Configureren

Uitvoering

€ 330

Accessoires

€ 61
€ 545
€ 160
€ 215
€ 138
Adviesprijs
€ 2.745

Jotul F 163 Details

Merk en type
Merk Jøtul
Model F 163
Vuurzicht 3-Zijdig search
Type kachel Vrijstaand search
Deur Draaideur search
Brandstof Hout
Verwarming en vermogen
Vermogen 3,7 - 9 kW
CV Aansluiting Nee
Rendement 83 %
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Rookgasafvoer ⌀ 150 mm search
Kleuren Wit, Zwart
Afvoer en aansluitingen
CV Aansluiting Nee
Rookgasafvoer ⌀ 150 mm search
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Energie-efficiëntieklasse A+
Categorieën Houtkachels, Vrijstaande houtkachel, Jøtul, Witte houtkachels
Sku Jotul F 163
Product URL Jotul F 163

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Jotul F 163 aan onze adviseur.

Adviesprijs € 2.745

Jotul F 163 Configureren

Uitvoering

€ 330

Accessoires

€ 61
€ 545
€ 160
€ 215
€ 138