store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

JAcobus 9

checkSnelle levering info
In showroom info
Vraag offerte aan
Interesse?
Vraag offerte aan voor de laagste prijs.
JAcobus 9 - Sfeerbeeld zoom_in
JAcobus 9 - Sfeerbeeld

JAcobus 9 Highlights

  • checkMeest verkochte model uit de populaire JAcobus houtkachel serie
  • checkFunctioneel en aansprekend Nederlands ontwerp
  • checkNu ook als de JAcobus 9 beton beschikbaar, de bekleding geeft de kachel een eigentijdse uitstraling en verbetert de warmteafgifte
  • checkOok leverbaar met optionele kookplaat en oven

Documenten

Lees over ...

JAcobus 9 Beschrijving

Een houtkachel moet gemak, gezelligheid en comfort bieden aan elke ruimte waarin deze geplaatst wordt. De dagelijkse bediening moet daarnaast erg eenvoudig zijn en voor iedereen toegankelijk. Dit is zeker het geval wanneer u kiest voor de JAcobus 9. Bij deze houtkachel is de luchttoevoer met één knop te regelen. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat er altijd een juiste balans is tussen de verbrandingslucht die op 5 verschillende plaatsen de kachel binnen komt.

De JAcobus 9 heeft ook de mogelijkheid om de luchttoevoer van buiten plaats te laten vinden, een zogenaamde externe buitenluchttoevoer. Wanneer u woning op een juiste en efficiënte manier is geïsoleerd is dit model houtkachel uitermate geschikt. Ook is verbranding in de JAcobus 9 dusdanig schoon dat het glas in de kachel volledig schoon blijft bij de verbranding. Hierdoor komt het vuur nog nadrukkelijker uw woonkamer in.

De JAcobus plaatsen

Het vermogen dat de JAcobus 9 ligt tussen de 5 en 10 kW. Hiermee kunnen ruimten tot 160 kubieke meter perfect worden verwarmd. Hiermee levert de JAcobus 9 prestaties die in nagenoeg iedere ruimte toepasbaar zijn en voor voldoende warmte zorgen. De afmetingen van de kachel zijn in de hoogte 78 centimeter, een breedte van 62 centimeter en een diepte van 39 centimeter. Het rookkanaal heeft een diameter van 15 centimeter. Kies voor veelzijdigheid, kies voor de JAcobus 9 voor een traditionele houtkachel met een grote veelzijdigheid.

JAcobus 9 Beton, een eigentijdse uitstraling en betere warmte afgifte

Deze uitvoering van de JAcobus 9 is voorzien van een bekleding van lichtgrijs gegoten "beton". De bekleding zorgt niet alleen voor de moderne uitstraling maar ook voor een meer constante en langere warmte afgifte. Door de speciale behandeling van deze "betonnen" bekleding is deze glad en volledig onderhoudsvrij. Het beton wordt gegoten, gezandstraald, gepolijst om tenslotte te voorzien van een was laag. Deze behandelingen geven het beton de uitstraling van steen. Dit gladde oppervalk voorkomt het binnendringen van vuil.

Het beton heeft een goed warmtegeleidingsvermogen. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de kachel. Door de zeer fijne betonstructuur is ook het warmteopslagvermogen van de JAcobus beton 9 goed. Het beton blijft warmte afgeven, ook als het vuur al gedoofd is.

JAcobus 9 kook en de JAstoof

Een vraag die vaak gesteld wordt, waarom alleen de warmte gebruikte voor verwarmen en niet voor koken en bakken? Met de introductie van de JAstoof en de JAcobus 9 kook hoeft deze vraag niet langer gesteld te worden. Nu kan iedereen kiezen om de populaire JAcobus 9 uit te rusten met een kookplaat of met een oven.

De JAcobus 9 kook is dezelfde kachel maar dan uitgevoerd met 3 RVS pitten aan de bovenzijde en een beschermrand rondom de kachel. Zo kan er eenvoudig een pan verwarmd worden op het houtvuur van de kachel.

De JAstoof is de optionele kachel. Deze wordt tussen de kachelpijp geplaatst. De warme lucht stroomt rond de oven en geeft deze af. De oven wordt compleet met geïntergreerde thermometer en RVS bakplaat geleverd.

Naast de JAcobus 9 bestaat de serie houtkachels nog uit 2 andere modellen. Wanneer u zoekt naar een kleiner model met een lager vermogen, dan is JAcobus 6 het model dat u zoekt. Dezelfde uitstraling, dezelfde kwaliteit maar dan een slag kleiner en met een lager vermogen.

Een slag groter kan ook, dan komt de JAcobus 12 in beeld. Een bredere uitvoering van de kachel waarin grotere houtblokken passen. Daarnaast levert deze kachel ook meer warmte.

Configureren

Uitvoering JAcobus 9 (verplicht)

€ 800
€ 800

Accessoires

€ 595
€ 125
€ 20
€ 59
€ 95
€ 125
€ 65
Adviesprijs
€ 1.845

JAcobus 9 Details

Merk en type
Merk JAcobus
Model 9
Vuurzicht Front search
Stijl Tijdloos search
Type kachel Vrijstaand search
Deur Draaideur search
Brandstof Hout
Verwarming en vermogen
Vermogen 9 kW
CV Aansluiting Nee search
Externe luchttoevoer Ja search
Rendementsklasse Klasse A (groter dan 75%)
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Afmetingen 62 x 78 x 39 cm (B x H x D)
Rookgasafvoer ⌀ 150 mm search
Hoogte rookkanaal 62,5 cm (vloer - midden afvoer)
Maximum lengte houtblok 40 cm
Stijl Tijdloos search
Speksteen Nee search
Kleuren Zwart
Afvoer en aansluitingen
CV Aansluiting Nee search
Rookgasafvoer ⌀ 150 mm search
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Hoogte rookkanaal 62,5 cm (vloer - midden afvoer)
Externe luchttoevoer Ja search
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Energie-efficiëntieklasse A
Categorieën Houtkachels, Vrijstaande houtkachel, JAcobus
Sku jacobus9
Product URL JAcobus 9

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Goedemiddag, kunt u mij een prijsindicatie/offerte sturen voor het aanleggen van een recht rookkanaal in een tussenwoning uit 1978 met de Jacobus9 houtkachel (in Mijnsheerenland). Met gaten boren in betonnen vloer. Ik hoor graag van u?
David - 3 jaar geleden
Expert
Adviesprijs € 1.845

JAcobus 9 Configureren

Uitvoering JAcobus 9

€ 800
€ 800

Accessoires

€ 595
€ 125
€ 20
€ 59
€ 95
€ 125
€ 65