store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen

Tunnelhaarden

Meer sfeer, maximaal vuurzicht en genieten van het houtvuur uit meer dan 1 ruimte. Dat is mogelijk met een tunnelhaard. Vaak wordt dit type haard geplaatst als roomdivider tussen bijvoorbeeld de woon- en eetkamer of keuken. Natuurlijk kan de haard ook geplaatst worden in een dichte muur, bijvoorbeeld tussen de woonkamer en de hal. Dan kan u uit 2 verschillende vertrekken genieten van het houtvuur.

Stuv tunnelhaard als roomdivider

Een tunnelhaard, ook wel doorkijkhaard genoemd, heeft een bijzonder ruimtelijk effect. Het versterkt de open verbinding tussen 2 ruimtes en biedt een sfeervol en behaaglijk haardvuur voor 2 ruimtes. Zo combineert u 2 prachtige elementen in 1 haard. Deze unieke combinatie maakt de haard bijzonder exclusief. Het aanbod doorkijkhaarden op hout is dan ook beperkt. Desondanks is er altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Tunnelhaarden op hout

Het aanbod aan tunnelhaarden die branden is niet heel groot. Toch hebben de meeste merken er een in hun assortiment. Voor een tunnelhaard kan u terecht bij de merken Kalfire, Scan of Wanders. Maar mocht u de merken zoeken die expert zijn op dit gebied, dan komt uit bij Spartherm en de haarden van het scherp geprijsde merk BeF Home.

Spartherm tunnelhaarden

De Duitse fabrikant Spartherm is onbewust de expert op het gebied van doorkijkhaarden. Het ruime assortiment kent een groot aantal varianten. Met verschillen in de maten, de afmetingen en de afwerking. De ene haard kan strak weggewerkt worden in de muur waar een ander model juist weer een groter zichtbaar kader heeft. Wat alle haarden van Spartherm gemeen hebben is de hoogwaardige en gepatenteerde liftdeur.

Spartherm tunnelhaard met ruim vuurzicht

Tunnelhaard met CV aansluiting

Zelfs een CV tunnelhaard behoort tot de mogelijkheden bij Spartherm. Met de Varia A-FDh H2O heeft u een doorkijkhaard met de mogelijkheid om warm water te leveren. Wat opvallend aan de haard is dat het overgrote deel van het vermogen aan het warme water geleverd wordt. Hierdoor kan u ook in een ruimte met een lagere warmtebehoefte toch een vol en groot haardvuur bouwen.

Wanneer er binnen het aanbod geen haard is die aansluit op wensen is het bij Spartherm vaak ook mogelijk om een maatwerkoplossing te leveren.

Interresse in een tunnelhaard?

Bij de keuze van de juiste haard spelen een groot aantal factoren mee. Daarnaast is er groot aantal fabrikanten met ieder hun eigen kwaliteiten. Om hieruit de juiste haard te kiezen is het verstandig om u goed voor te laten lichten. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom waar een groot aantal haarden staat opgesteld. Aan de hand hiervan kunnen we u helpen bij de keuze van de ideale droomhaard.