store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Gazco eReflex 110W

check Levertijd op aanvraag info
check_circle Gratis verzending info
Gratis verzending - Profiteer nu van deze aanbieding!
Gratis verzending
Profiteer nu van deze aanbieding!
- 10%
Gazco EReflex 110W elektrische haard zoom_in
Gazco EReflex 110W elektrische haard

Documenten

Lees over ...

Gazco eReflex 110W Beschrijving

De moderne elektrische haard Gazco eReflex 110W is ontworpen om een veelzijdig beeld te bieden. Met drie verbluffende vlamopties om uit te kiezen, waaronder Amber, Blue en Amber met Blue Accent, creëert de natuurlijke vlamvariatie van het eReflex een bijna willekeurig levend visueel beeld.

Voor een super overzicht van de betoverende vlammen, heeft de eReflex 110W een diep, driedimensionaal display dat de vlameffecten projecteert op het branderbed voor opvallend realisme.

Trento Suites
Het creëren van een strakke ombouw kan zo eenvoudig zijn als simpelweg de haard aan de muur monteren met de Trento Suite ombouwen. De Trento Suites zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties zodat er altijd één is die past bij uw interieur.

Dynamische vlameffecten
De eReflex elektrische haarden maken gebruik van Gazco's Chromalight® Immersive LED-systeem om verbluffende beelden te maken. Vlameffecten kunnen worden ingesteld op natuurlijk barnsteen, modern blauw of zelfs een combinatie van beide. Elke vlamkleur wordt verbeterd met bijpassende downlight-verlichting, die het branderbed in oranje of koel wit baadt voor een werkelijk meeslepende weergave.

De natuurlijke vlamvariatie van de eReflex creëert een bijna willekeurig levend visueel beeld. Een diep, driedimensionaal display wordt bereikt dankzij het innovatieve ontwerp van het vuur, dat projecteert dat de vlameffecten tussen de brandstofeffecten verschijnen voor opvallend realisme.

Stemmingsverbeterende verlichting
Met zijn bijna eindeloze mogelijkheden verlicht het krachtige Chromalight de brandeffecten van onderaf voor een dynamisch sprankelend vuureffect. Dat zorgt voor een ontspannende, sfeerverhogende verlichting, of deze nu op natuurlijke barnsteen is ingesteld of op een van de 13 andere atmosferische kleuren.

Chromalight®
De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Configureren

€ 2.041 € 1.837

Gazco eReflex 110W Details

Merk en type
Merk Gazco
Model eReflex 110W
Vuurzicht Front search
Type kachel Inbouw search
Vuurtype Leds search
Brandstof Elektrisch
Afstandsbediening Ja
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Kleuren Wit, Zwart
Verwarming en vermogen
Vermogen 1 - 2 kW
CV Aansluiting Nee
Branderdecoratie Houtset, Kiezels, Glasdecor
Overige
Categorieën Gazco, Elektrische haarden, Inbouwhaard
Sku gazco-ereflex-110w
Product URL Gazco eReflex 110W

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Gazco eReflex 110W aan onze adviseur.

1837,-