store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Dit product is niet meer beschikbaar

Vergelijkbaar alternatief

Faber theMOOD (ST)

Faber TheMOOD buitenhaard 1 zoom_in
Faber TheMOOD buitenhaard 1

Faber theMOOD (ST) Beschrijving

Faber TheMood: het comfort van de woonkamer in de tuin -De Faber The Mood is een frameloze buitenhaard op gas. De gashaard is zowel losstaand als ingebouwd te gebruiken en als haard met frontzicht of doorkijkzicht te plaatsen. Faber haakt met deze haard in op de trend om het comfort van de woonkamer naar buiten te verplaatsen.

Realistisch vuurbeeld met decoratief hout of kiezels - De buitenhaard heeft een tube brander met een realistisch vuurbeeld en als decoratie een kiezelset of houtblokkenset. Het ingebracht vermogen is 12,5 kW en het verbruik 0,94 kg per uur. Faber The Mood brandt op propaangas, tegen een meerprijs is een brander op aardgas leverbaar. Ook een buitengasstopcontact is mogelijk voor deze haard, evenals een verlengpijp en een afvoerset.

Cortenstaal matching in de tuin - De Faber The Mood is 126 cm breed en 73,8 cm hoog. De pijpdiameter van deze haard is 15 cm. Met de pijp meegeteld is de haard maar liefst 223,8 cm hoog. De haard is gemaakt van cortenstaal. Dit materiaal past de haard prima in de buitenruimte, het heeft een bruine roestkleur als uiterlijk kenmerk. Vrijstaand is deze haard een fraai object en ingebouwd biedt het mogelijkheden om bijvoorbeeld twee tuindelen met elkaar te verbinden of voor het verkrijgen van een optisch grotere tuin.

Configureren

Gassoort

Uitvoering

Decoratie

Accessoires

€ 179
€ 125
€ 245
€ 2.026 € 1.499

Faber theMOOD (ST) Details

Merk en type
Merk Faber
Model theMOOD (ST)
Vuurzicht Front search
Type kachel Vrijstaand search
Brandstof Aardgas, Propaan
Afstandsbediening Ja
Verwarming en vermogen
Vermogen 12.5 kW
CV Aansluiting Nee
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Rookgasafvoer ⌀ 150 (gas) mm search
Kleuren Zwart
Afvoer en aansluitingen
CV Aansluiting Nee
Rookgasafvoer ⌀ 150 (gas) mm search
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Categorieën Gashaarden, Gashaarden, Inbouw Gashaard, Inbouw Gashaard, Vrijstaande gaskachel, Vrijstaande gaskachel, Faber, Faber, Gashaard voor buiten, Tuinhaarden, Tuinhaarden Cortenstaal
Sku faberthemood
Product URL Faber theMOOD (ST)