store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Faber Duet

Faber Duet gashaarden

De Faber Duet gashaarden zijn hoekhaarden leverbaar in 3 afmetingen en natuurlijk in zowel een linker- als rechterhoek. De frameless inbouwhaarden zijn voorzien van een gesloten systeem. Dat wil zeggen dat de verbranding plaats vindt zonder zuurstof uit de ruimte zelf te onttrekken. De haarden zijn leverbaar in 3 afmetinden, de M, L en XL. Het vermogen loopt van 6,2kW voor de Duet M tot 8,4 kW bij de Duet XL.

Kies uw branderdecoratie

Standaard wordt de Faber Duet geleverd met een houtset als branderdecoratie. Faber begrijpt als geen ander dat u de vrijheid wilt hebben om ook voor een branderbed te kiezen. Naar wens kan de houtset vervangen worden door grijze splitsteen of carrara kiezel. Net wat het beste bij u past.

Afstandsbediening of een App?

De Duet haarden worden compleet geleverd inclusief afstandsbediening. Zo kunt eenvoudig op afstand uw gashaarden ontsteken en regelen. Sinds kort is het ook mogelijk om de haard uit te bereiden met de Faber ITC App. Hiermee kan u de haard ook bedienen via smart phone, tablet of PC. Zo wordt nog eenvoudiger om uw haard te bedienen. De meerprijs van de Faber ITC App bedraagt € 349,-.

Premium of Smart - Step Burner of Flat Burner

Wanneer u zich gaan orienteren op een gashaard zal het u snel opvallen. Bijna bij alle haarden ziet het vuurbeeld er prachtig uit op vol vermogen. Alleen is dat ook het geval op een lagere stand? Helaas is dat bijna nooit het geval. Wat erg jammer is want juist in het voor- of naseizoen heeft u vaak minder warmte nodig. Of wanneer u in een goed geisoleerde woning woont hoeft u de haard vaak niet maximaal te laten branden.

Faber heeft de oplossing bedacht om zowel op een laag als hoog vermogen een vol vuurbeeld te hebben, de Step Burner. Bij een hoog vermogen heeft u bij de Step Burner over de gehele breedte een vol vuurbeeld. Wanneer u nu minder vermogen nodig heeft wordt de breedte van het vuur minder. Zo blijft het vuurbeeld vol en warm.

De Faber Flat Burner brandt altijd over de gehele breedt. Wanneer het vermogen van de haard lager gezet wordt, zal het vuurbeeld ook minder vol worden. Dit is geen probleem wanneer u de haard meestal op vol vermogen heeft branden of wanneer u minder om het vuurbeeld geeft.