store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Element4

Element4 haarden: eenvoud op zijn mooist!

In het korte bestaan van Element4 heeft het zich tot een erkend en vooruitstrevende ontwerper en producent van elektrische en gashaarden in Europa ontwikkeld. Element4 bestaat pas sinds 2006. Sindsdien heeft zich een vaste plek verworven in de haardenmarkt. Dit familiebedrijf heeft twee focusgebieden: innovatie en eenvoud in het ontwerp.

Het bedrijf wordt geleid door Jan Kempers en Benno de Groot. Zij staan voor het directe contact en de persoonlijke aandacht dat hoort bij kwaliteitsprodukt zoals de Element4 haarden.

Element4 gashaarden

In de collectie van Element4 vindt u veel verschillende soorten gashaarden, maar ze hebben een ding gemeen, hun doordachte eenvoud. Eenvoud in de constructie maakt de installatie en het onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis met letterlijk een druk op de knop. En eenvoud in design levert ontwerpen op die de unieke schoonheid van het vuur volledig tot zijn recht laten komen.

Gashaarden met gesloten systeem

Het aanbod van gashaarden met gesloten verbrandingssysteem is zeer breed. Van de meer traditionele modellen zoals de Cupido 70 tot een optimaal vuurzicht met een driezijdige haard of roomdivider zoals de Element4 Lucius 140 en de Club 240 met gekleurde LED-verlichting in de stookbodem. Van eenvoudig model tot de meest bijzondere gashaarden bent u bij Element4 aan het juiste adres. Een van de kenmerken is de beperkte inbouwdiepte. Sommige modellen hebben een inbouwdiepte van slechts 25cm. Hiermee wordt het nog eenvoudiger om een gashaarden te plaatsen en is het ruimteverlies minimaal.

Element4 Outdoor, de luxe gashaarden voor buiten

Nu heeft Element4 ook een aantal modellen geschikt gemaakt voor plaatsing buiten. De zogenaamde Element4 o-series. Deze haarden hebben dezelfde afmetingen en opties als de modellen voor gebruik binnen maar zijn voorzien van een aantal aanpassingen zodat ze ook buiten geplaatst kunnen worden. Hiermee wordt het mogelijk om een luxe gashaard te plaatsen onder een afdak, een hut of terras.

Het aanbod aan buitenhaarden is ruim. Van grote tunnelhaard tot compacter model met een steendecor achterwand. De modellen die op het moment ook als outdoor haard beschikbaar zijn:

  • Club 140 F o- Brede fronthaard met gekleurde LED-verlichting in de stookbodem
  • Modore 75H o- Vierkante gashaard met de mogelijkheid voor dakpannen achterwand
  • Modore 140 o- Brede fronthaard
  • Sky Large Tunnel- Smalle hoge haard beschikbaar als fronthaard en tunnelhaard

Luxe en exclusieve elektrische haarden van Element4

Element4 is onbetwist een expert op het gebied van gashaarden. Met de nieuwste generatie elektrische haarden bewijzen zij dat deze kennis ook ingezet kan worden voor elektrische haarden. Met een unieke, luxe en complete serie elektrische haarden geeft Element4 het startschot voor nieuwe innovaties op het gebied van elektrische sfeerhaarden.

Het aanbod bestaat uit een ruim assortiment haarden met verschillende afmetingen en vuurzichten. Van compact front model tot zeer brede driezijdige elektrische haard. Wat alle modellen gemeen hebben is de hoge kwaliteit van afwerking en vuurbeeld. De haarden worden standaard voorzien van bediening via smartphone of tablet. Een luxe Anti-Reflectie ruit wordt standaard meegeleverd. De haarden zijn voorzien van een elektrisch verwarmingslement dat naar wens ook uitgeschakeld kan worden.

Met de elektrische haarden van Element4 komt er een serieus alternatief voor gashaarden. Niet alleen voor de situaties waar een gashaard niet mogelijk is door het ontbreken van de mogelijkheid voor een rookgasafvoer of een gasaansluiting. Het vuurbeeld is zo fraai en realistisch, wellicht dat in de plaats voor een gashaard gewoon kiest voor een elektrische haard.