store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Edilkamin

Edilkamin Pelletkachels

Sinds de oprichting in 1963 heeft Edilkamin zich ontwikkeld tot 1 van de belangrijkste spelers op de pelletkachels markt. 50 jaar ervaring en top-design producten zorgt ervoor dat Edilkamin een van de meest gewardeerde fabrikanten van pelletkachels is. Waarbij de producten Edilkamin zich onderscheiden op het gebied van design en innovatie.

Geen producten in deze selectie

Kwaliteit en veiligheid

Door de contstante focus op kwaliteit blijven de haarden en kachels zich continue verbeteren. De ontwikkelafedling werkt nauw samen met de universiteit van Turijn. Dit zorg ervoor dat de Edilkamin pelletkachels tot de meest innovatieve producten op markt gerekend kunnen worden.

Gebruik pelletkachels

Het productaanbod is zeer ruim, geschikt voor het gebruik in een flat tot aan een grote vrijstaande boederij. Het productgamma loopt van pelletkachels ontworpen om een enkele ruimte te verwarmen tot kachels met CV-aansluiting en bedienbaar op afstand.

Een van de meest opvallende innovaties van Edilkamin zijn het Leonardo en Galileo Systeem. Pelletkachels met dit systeem regelen automatisch de verbranding van de pellets. Dit gebeurt ondermeer door het met meten van de pellets, de omgeving en de verbranding. Aan de hand van deze gegevens wordt de kachel continue bijgeregeld. Dit zorgt voor een optimale verbranding en een besparing aan pellets.