store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Dovre Astroline

Dovre Astroline design kachels

De Dovre Astroline staat voor de moderne lijn binnen de kwaliteitskachels van Dovre. Het ontworp is vernieuwend en eigentijds. Dit zonder in te boeten qua functionaliteit.

De Dovre Astroline design kachels zijn uitgevoerd met een speciaal systeem om het glas schoon te houden. Het zogenaamde Airwash glasbeluchtingssysteem zorg dat u langer onblemmerd van het vlammenspel kan blijven genieten.

Dovre Astroline uit gietijzer

Hoogwaardig gietijzer is de ideale warmtegeleider. Gietijzer staat door zijn vormvastheid en temperatuurbestendigheid garant voor een duurzame houtkachel. De Dovre-gieterij is dan ook de specialist op het gebied van werken met gietijzer. Door het gebruik van de modernste productiemethoden en ultrafijn vormzand krijgt u niet alleen de degelijkste kachel maar ook het fraaiste oppervlakte.

Astroline, schoon en hoog rendement

De moderne Dovre-kachel is uitgevoerd met een uniek naverbrandingsysteem. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel gelaten. Na voorverwarming wordt deze via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid. Hier ontstaat de secundaire vebranding die de niet volledig vebrande rookgassen opnieuw doet ontvlammen. Meer rendement en schonere vebranding zijn het resultaat. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de Astroline als een van de eerste aan de recente strenge emissienormen voldoet.

Deze kachels zijn verkrijgbaar als houtkachel (CB) en multibrandstofkachel (MF).