store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Dovre 640

check Levertijd op aanvraag info
Vraag offerte aan
Interesse?
Vraag offerte aan voor de laagste prijs.
Dovre 640WD zoom_in
Dovre 640WD

Dovre 640 Beschrijving

De Dovre houtkachels kenmerken zich vaak door hun klassieke uiterlijk. De 640 hoort zeker binnen deze traditie. Het is een houtkachel die ontworpen is om gebruikt te worden. Over de kleinste details is nagedacht. Dit gecombineerd met kachel uit de hoogste kwaliteit gietijzer zorgt ervoor dat de Dovre 640 garant staat voor vele jaren sfeervol stoken.

Het interieur van de kachel is opgebouwd uit vermiculite-stenen en heeft een geisoleerde verbrandingskamer. Combineer dit met een vernuftig secundair verbrandingssyteem en u heeft een kachel met een hoog rendement en een optimale verbranding. Dit zorgt direct voor meer warmte maar daarnaast is het ook beter voor het milieu, u verbruikt minder hout en de uitstoot van schadelijke stoffen wordt beperkt.

De Dovre 640 heeft 2 deuren. Een aan de voorzijde die ook voorzien is van een ruit en een deur aan de zijkant. De deur aan de zijkant is erg praktisch voor het vullen van de kachel. U kunt hierdoor eenvoudig grote stukken hout op het vuur leggen. De brandkamer is groot genoeg voor blokken hout tot 50cm. De ruit aan de voorzijde blijft langer schoon door het unieke AirWash-systeem van Dovre. Zo kunt u blijven genieten van het schitterende vlammenspel in de kachel.

Ook aan verdere praktische gebruik is gedacht. Zo is er een aparte asladedeur en een vaste stookvloer met ontassingsluik. Het schoonmaken en afvoeren van het as wordt zo erg eenvoudig.

Dovre staat bekend om de emaille afwerking. Ook dat is mogelijk bij de 640. U kunt kiezen uit de standaard antraciet afwerking of een emaille afwerking. Bij emaille heeft u de keuze uit de kleuren: zwart, houtskool, wit/ivoor of majolica bruin. De laaste tijd is met name de witte uitvoering erg populair!

Wanneer u een vergelijkbaar model zoekt met meer vermogen dan moet u zeker naar de Dovre 760 CB kijken. Wanneer u juist minder vermogen zoekt dan is de Dovre 250 CB de ideale houtkachel.

Configureren

Accessoires

€ 100
€ 127
€ 170
€ 181
Adviesprijs
€ 2.408

Dovre 640 Details

Merk en type
Merk Dovre
Model 640
Vuurzicht Front search
Type kachel Vrijstaand search
Deur Draaideur search
Brandstof Hout
Verwarming en vermogen
Vermogen 3 - 11 kW
CV Aansluiting Nee
Rendement 79 %
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Rookgasafvoer ⌀ 150 mm search
Kleuren Antraciet, Zwart, Bruin, Wit
Afvoer en aansluitingen
CV Aansluiting Nee
Rookgasafvoer ⌀ 150 mm search
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Energie-efficiëntieklasse A+
Categorieën Houtkachels, Vrijstaande houtkachel, Dovre, Witte houtkachels
Sku dovre-640
Product URL Dovre 640

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Dovre 640 aan onze adviseur.

Adviesprijs € 2.408

Dovre 640 Configureren

Accessoires

€ 100
€ 127
€ 170
€ 181