store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Dit product is niet meer beschikbaar

Vergelijkbaar alternatief

Dovre 350 CB/3

Dovre 350 CB3 met zijruiten zoom_in
Dovre 350 CB3 met zijruiten

Dovre 350 CB/3 Beschrijving

De Dovre 350 is een van de populairste Dovre kachels. De combinatie van een moderne uitstraling met een traditionele vorm maken dit een aantrekelijke houtkachel. Wanneer u liever meer zicht op de vlammen wilt kan u kiezen voor de uitvoering met zijruiten, de Dovre 350 CB/3.

Qua vermogen is deze kachel ideaal voor een middelgrote ruimte. Voor het gebruik in een wat grotere of minder goed geisoleerde woning raden we u zijn grotere broer, de Dovre 360 CB, aan. Deze kachel is net een paar centimeter breder en heeft iets meer vermogen.

Uitvoering Dovre 350 CB

Standaard is deze Dovre houtkachel uitgerust met een speciaal glasbeluchtingssysteem, het zogenaamde Airwash-systeem, dat zorgt ervoor dat de ruit langer schoon blijft. Hierdoor kunt u blijven genieten van een onbelemmerd zicht op het sfeervolle vlammenspel. Verder heeft deze Dovre houtkachel een zeer hoog rendement en lage emissiewaarden. Dit dankzij het secundaire verbrandingssysteem.

Dovre 350 CB - niet meer leverbaar

De Dovre 350 CB is de standaard uitvoering van de kachel. De kachel heeft aan de voorzijde een raam waardoor er een uitstekend vuurzicht is. De overige kenmerken zijn:

  • Verstelbare poten, hierdoor is de hoogte van de schoorsteenaansluiting variabel van 600 tot 660mm en de hoogte van de kachel is daarmee tussen de 71,5 en 77,5 cm
  • Voorzien van zij-, boven en achteraansluiting

Dovre 350 CB/3

Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor de uitvoering met zijruiten. U heeft dan een compacte moderne houtkachel met vuurzicht vanuit 3-zijden. Naar keuze kan de 350 CB3 uitgevoerd worden met een zij-, boven- of achteraansluiting. Het gewicht van deze uitvoering bedraagt 110kg en de hoogte van het rookkanaal is 65,8 cm (vloer - midden afvoer).

Dovre 350 CB/SC

NIET MEER LEVERBAAR - Een prachtige compacte kachel met speksteenmantel. Dit natuursteen heeft een wisselend aderpatroon, waardoor elke kachel uniek is. Door het toevoegen van speksteen neemt het gewicht van de kachel toe tot 215kg. Verder meten de afmetingen 54 x 77 x 45 cm (B x H x D). De hoogte van het rookkanaal is 60,5 cm (vloer - midden afvoer). Ook deze Dovre houtkachel is uitgerust met een volglasdeur met airwash, dat maakt dat uw ruit langer schoon blijft, zodat u onbelemmerd kunt genieten van een sfeervol vlammenspel. Bovendien behoudt u de superieure Dovre verbrandingstechniek, dus een optimaal warmterendement.

Dovre 350 CB/3/SC

NIET MEER LEVERBAAR - De Dovre 350 met speksteenmantel is ook leverbaar in de uitvoering met zijruiten. Doordat de kachel minder speksteen bevat is deze uitvoering zelfs goedkoper dan de kachel zonder zijruiten.

Configureren

Adviesprijs
€ 1.670

Dovre 350 CB/3 Details

Merk en type
Merk Dovre
Model 350 CB/3
Vuurzicht 3-Zijdig, Front search
Type kachel Vrijstaand search
Deur Draaideur search
Brandstof Hout
Verwarming en vermogen
Vermogen 2 - 8 kW
CV Aansluiting Nee
Rendement 77 %
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Rookgasafvoer ⌀ 125 mm search
Kleuren Antraciet
Afvoer en aansluitingen
CV Aansluiting Nee
Rookgasafvoer ⌀ 125 mm search
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Energie-efficiëntieklasse A
Categorieën Houtkachels, Vrijstaande houtkachel, Dovre
Sku do005
Product URL Dovre 350 CB/3