store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Dovre 325CB

check Levertijd op aanvraag info
Vraag offerte aan
Interesse?
Vraag offerte aan voor de laagste prijs.
Dovre 325CB 1 zoom_in
Dovre 325CB 1

Dovre 325CB Beschrijving

De Dovre 325CB is het kleinere broertje van de zeer populaire Dovre 525 CB. De 325 CB houtkachel heeft alles in zich om minstens net zo populair te worden. Een unieke combinatie van een laag vermogen en moderne verbrandingstechniek. Hiermee voldoet de kachel aan de groeiende vraag naar houtkachels met een laag. Het minimale vermogen van de 325 CB is slechts 2,2 kW. Het houtverbruik is dan slechts 0,67 kg/uur. Dit maakt de Dovre 325 CB zeer geschikt voor een een lage energie woning of passiefhuis. Of natuurlijk gewoon in een huis of appartement waar maar kleinere warmtebehoefte is. Denk bijvoorbeeld aan een starterswoning.

Niet alle houtkachels zijn geschikt voor een woning met mechanische ventilatie. Alleen een kachel met een buitenluchttoevoer is geschikt voor het gebruik in een huis met mechanische ventilatie. De Dovre 325 is voorzien van zo'n aansluiting. Dit maakt de kachel zeer geschikt voor een moderne woning.

Compact en eenvoudige installatie

Zoals alle Dovre kachels is ook de 325 CB uit gietijzer gefabriceerd. In de stookruimte passen houtblokken tot en met een lengte van 30 cm. Met zijn bescheiden afmetingen is er ook in de kleinere kamer altijd wel een plekje te vinden. Doordat de rookgasafvoer zowel aan de boven- als achterzijde gemonteerd kan worden heeft u nog meer vrijheid bij het zoeken van een plekje voor deze compacte houtkachel.

Interessant alternatief

Wanneer u een eerste woning heeft of opzoek bent naar een betaalbare houtkachel dan is de 325 CB een zeer interessante optie. Het vermogen en de afmetingen passen zeer goed bij een gemiddelde woonkamer. Daarnaast is de prijs zo scherp dat u het een interessant alternatief is voor een tweedehandse kachel, maar dan krijgt u nu een moderne houtkachel inclusief de modernste techniek.

De laatste jaren is er een groeiend aanbod van goedkope houtkachels. Vaak zijn deze afkomstig uit China of Oost-Europa. Met dit model bieden we een goed alternatief. Voor de prijs van een merkloze kachel krijgt u nu een echte gietijzeren Dovre. Een Dovre staat voor jarenlang probleemloos stoken. Het gietijzer is van de hoogste kwaliteit en de afwerking is perfect. Mocht er desondaks wat mis zijn met de kachel, dat kan altijd gebeuren, dan kan u altijd aanspraak maken op de ruime garantiemogelijkheden. Onze experts staan altijd klaar om u verder te helpen.

Configureren

Potenset

€ 74
Adviesprijs
€ 1.700

Dovre 325CB Details

Merk en type
Merk Dovre
Model 325CB
Vuurzicht Front search
Type kachel Vrijstaand search
Deur Draaideur search
Brandstof Hout
Verwarming en vermogen
Vermogen 2 - 6 kW
CV Aansluiting Nee
Rendement 77 %
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Rookgasafvoer ⌀ 125 mm search
Kleuren Antraciet
Afvoer en aansluitingen
CV Aansluiting Nee
Rookgasafvoer ⌀ 125 mm search
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Type kachel Vrijstaand search
Overige
Energie-efficiëntieklasse A+
Categorieën Houtkachels, Vrijstaande houtkachel, Dovre
Sku dovre-325cb
Product URL Dovre 325CB

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Dovre 325CB aan onze adviseur.

Adviesprijs € 1.700

Dovre 325CB Configureren

Potenset

€ 74