store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Dimplex Vega

check Leverbaar info
check_circle Gratis verzending info
Brandend in showroom info
Gratis verzending - Profiteer nu van deze aanbieding!
Gratis verzending
Profiteer nu van deze aanbieding!
- 25%
Dimplex Vega elektrisch zoom_in
Dimplex Vega elektrisch

Dimplex Vega Highlights

  • checkBrede inbouw elektrische haard
  • checkNieuw: nu volledig met LED verlichting uitgevoerd, zowel voor het vlameffect als de houtset
  • checkVoorzien van OptiFlame-techniek voor een realistisch vuurbeeld en LED verlichting voor extra gloeieffect bij de houtset
  • checkCompleet met afstandsbediening
Pluspunten Minpunten
  • add_circleGloeieffect in de houtblokken door LED-verlichting
  • add_circle"Optiflame" techniek is eenvoudig in gebruik en te bedienen met de afstandsbediening
  • remove_circleHaard geeft geen rookeffect, zoals Opti-myst haarden

Documenten

Lees over ...

Dimplex Vega Beschrijving

De Dimplex Vega is een elektrische 'wide screen' inbouwhaard met een realistisch vlambeeld en een houtset met LED-verlichting. Hierdoor lijken de houtblokken echt te gloeien. Deze elektrische haard van Dimplex heeft een moderne techniek voor een sfeervol "houtvuur". Dit zorgt dat de haard in elke omgeving uitstekend tot z'n recht komt. Een stopcontact is het enige wat u nodig heeft, om te kunnen genieten van de sfeer van deze haard.

De Dimplex Vega heeft een traditioneel projectie vuurbeeld, de zogenaamde Optiflame techniek. Door de beperkte afmetingen is de haard strak in te bouwen.

Nieuw is dat de Dimplex Vega volledig met LED-verlichting is uitgevoerd. Naast het gloeieffect wordt nu ook het vlameffect gerealiseerd met LED-verlichting. Dit heeft tot gevolg dat de vlamhoogte niet meer regelbaar is, deze kent alleen nog de standen aan en uit.

De andere elektrische haarden van Dimplex

Wist u dat Dimplex hét bedrijf is op gebied van elektrische sfeerhaarden, en dat deze haarden in verschillende soorten leverbaar zijn?

Een model dat lijkt op de Vega is de Dimplex Synergy. Dezelfde Optiflame techniek wordt gebruikt. Het grootste verschil is dat dit model geen houtset als decoratie heeft maar glas. Verder verschillen de afmetingen iets en de wijze van inbouwen. Tenslotte is de Synergy wel uitgevoerd met een verwarmingselement.

Sinds kort is echter ook de Dimplex Opti-Virtual leverbaar. Deze haard is zo ontworpen dat u kijkt naar een levensecht voorbeeld op een scherm achterin de haard. Dankzij het unieke projectietechniek zijn ook de houtblokken zeer realistisch geprojecteerd. Het audiosysteem dat verwerkt zit maakt de beleving nog exclusiever. U kunt met de afstandbediening namelijk zelf instellen hoe hard uw 'open haard' knispert!

Verder heeft Dimplex natuurlijk ook nog de bewezen en populaire waterdamptechniek in het assortiment. Met het Dimplex Opti-Myst systeem ziet u letterlijk water branden. De waterdamp zorgt voor een realistisch vuurbeeld, leverbaar in verschillende breedtes.

Configureren

€ 1.119 € 835

Dimplex Vega Details

Merk en type
Merk Dimplex
Model Vega
Vuurzicht Front search
Stijl Modern search
Type kachel Inbouw search
Brandstof Elektrisch
Afstandsbediening Ja
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Inbouw afmetingen 118,9 x 47 x 17,3 cm (B x H x D)
Afmetingen glas/ruit 109,8 x 34,9 cm (B x H)
Stijl Modern search
Verwarming en vermogen
Vermogen 0 kW
Branderdecoratie Houtset
Overige
Categorieën Elektrische haarden, Inbouwhaard, Inbouwhaard
Sku dimp001
EAN-code 5.01114E+12
Product URL Dimplex Vega

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Wij willen graag een Faber Dimplex Vega bestellen en laten plaatsen in ons nieuwbouw huis. Wij willen graag een prijopgave incl plaatsen. Afm heb ik op een foto staan wacht jullie reactie ven af zodat ik de foto naar jullie toe kan mailen. MVG Willem
Willem - 1 jaar geleden
Bij dit type haarden is het niet gebruikelijk om deze door onze installateurs te laten plaatsen. Dit omdat deze mensen experts zijn in het plaatsen van gas- en houthaarden. Hierdoor worden de kosten voor het plaatsen van een elektrische haard relatief hoog. De ervaring leert dat deze prima door een timmerman of klusjesman te plaatsen zijn. Er moet een sparing gemaakt worden waar de haard in geplaatst kan worden. Dit is een eenvoudige klus.
Marcel - 1 jaar geleden
ik wil graag de faber vega bestellen maar vraag me af hoelang de levertijd is.
esma - 3 jaar geleden
Deze is op voorraad in ons magazijn en kan vandaag nog verstuurd of opgehaald worden
Marcel - 3 jaar geleden
Is deze haard ook geschikt voor buiten?(condens). Hoor het graag!!
Margreet - 4 jaar geleden
De Faber Vega is niet geschikt voor gebruik buitenshuis. Dit geldt overigens voor alle elektrische haarden. Afhankelijk van de situatie, kan u eventueel wel denken aan een bio-ethanol sfeerhaard.
Marcel - 4 jaar geleden
Expert
835,-