store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Dimplex Silverton

check Levertijd op aanvraag info
check_circle Gratis verzending info
Gratis verzending - Profiteer nu van deze aanbieding!
Gratis verzending
Profiteer nu van deze aanbieding!
- 28%
Dimplex Silverton elektrisch 1 zoom_in
Dimplex Silverton elektrisch 1

Documenten

Lees over ...

Dimplex Silverton Beschrijving

PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

Vaak wordt een bestaande open haard niet gebruikt omdat het stoken teveel "gedoe" is, de Dimplex Silverton is de oplossing. Plaats deze elektrische haard en op een eenvoudige manier haalt u veel sfeer in huis! De Opti-Myst techniek zorgt voor een prachtig en realistisch vuurbeeld, compleet met rook.

De Dimplex Opti-myst techniek is met de Silverton Opti-myst is nu ook beschikbaar als losse inzethaard. Deze haard zet u eenvoudig in een schouw of open haard. Vervolgens hoeft u alleen nog de stekker aan te sluiten en u kan direct genieten van een sfeervol vlammenspel. De Silverton Opti-myst heeft een prachtig 3-dimensionaal vuurbeeld wat voor een extra beleving zorgt. Het enige wat u af en toe moet doen is het water bijvullen. De waterdamp zorgt voor het realistische rookeffect.

Het eenvoudige gebruik en het fraaie vuurbeeld maken de Silverton een van de populairste elektrische haarden. Want, waarom geen sfeervol vuur in de bestaande schouw of open haard?

Ten slotte, het is goed om te weten dat de vlammen van de Dimplex Silverton Opti-myst, in tegenstelling tot de meeste Opti-myst haarden, niet regelbaar zijn. De haard kent 3 standen: Uit - alleen LED verlichting aan - LED verlichting met rook effect

Voor het plaatsen is het goed om te weten wat de afmetingen zijn. De breedte aan de voorzijde van de haard is 68,2cm. Aan de achterzijde is dit nog 55cm. Verder is de hoogte van de haard 16cm en bij de houtblokken is de hoogte 33cm.

Configureren

€ 822 € 591

Dimplex Silverton Details

Merk en type
Merk Dimplex
Model Silverton
Vuurzicht Front search
Type kachel Inzet search
Vuurtype Opti-Myst search
Brandstof Elektrisch
Afstandsbediening Ja
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Kleuren Zwart
Verwarming en vermogen
CV Aansluiting Nee
Branderdecoratie Houtset
Overige
Categorieën Elektrische haarden, Inbouwhaard, Inbouwhaard
Sku dimplex-silverton
EAN-code 5011139204554
Product URL Dimplex Silverton

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Dimplex Silverton aan onze adviseur.

591,-