store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs

Dimplex Cassette 500

check Levertijd op aanvraag info
Vraag offerte aan
Interesse?
Vraag offerte aan voor de laagste prijs.
aanbieding
Dimplex Cassette 500 elektrisch zoom_in
Dimplex Cassette 500 elektrisch

Documenten

Lees over ...

Dimplex Cassette 500 Beschrijving

De nieuwe cassette 500 combineert een prachtig realistisch vuurbeeld met een hoog gebruiksgemak. De haard kan eenvoudig op verschillende wijzen ingebouwd worden. Doordat het water bijvullen eenvoudig via de bovenzijde gaat kan de haard ook volledig ingebouwd worden. Bij de oudere modellen, de cassette M en L moet er ruimte aan de voorzijde zijn om de lade van de brander te openen.

De Opti-myst techniek zorgt voor een zeer fraai en realistisch vuurbeeld. De modellen uit de Opti-myst serie waren al bijzonder populair, met de nieuwe cassette 500 zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de halogeenlampen vervangen door LED-verlichting. Deze gaat langer mee en het energieverbruik is afgenomen. Verder kan de cassette nu ook op de waterleiding aangesloten worden, het is dan niet langer nodig om met bakjes water aan de slag te gaan om de haard bij te vullen. Dit is vooral erg nuttig wanneer de haard veel wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de horeca.

Kies de houtset die bij u past

Nu is deze haard ook leverbaar met een extra brede houtset. Deze extra brede houtset steekt aan beide zijden 10cm uit waarmee de totale breedt 72,5cm wordt. De standaard houtset is even breed als de cassette zelf, 50cm.

Optioneel kan de Cassette 500 ook zonder houtset geleverd worden, dan kunt u de cassette naar eigen inzicht decoreren. Bijvoorbeeld met kiezels, stenen, glas of echte houtstammen.

Tenslotte,de haard kan nu ook geluid maken! Het gezellige knisperende geluid van een sfeervol en warm haardvuur. Het geluid is eenvoudig te regelen en uit te schakelen via de afstandsbediening of direct via de knoppen.

De cassette 1000, een extra breed model

Deze cassette maakt het mogelijk om verschillende haarden aan elkaar te koppelen. Zo kan u een breed en een ononderbroken vuur vormen. De cassette 1000 bestaat uit 2 500 cassettes die naadloos gecombineerd worden tot een vuur van 1 meter. Naar wens, kan het vuur nog langer gemaakt worden met extra cassettes.

De Cassette 500 wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Verder beschikt de cassette over de mogelijkheid om een koppeling te maken met een vaste wateraansluiting zodat handmatig bijvullen niet meer noodzakelijk is.

Configureren

Houtset

€ 295
€ 375
Adviesprijs
€ 1.524

Dimplex Cassette 500 Details

Merk en type
Merk Dimplex
Model Cassette 500 Opti-Myst
Type kachel Inbouw, Inzet search
Vuurtype Opti-Myst search
Brandstof Elektrisch
Afstandsbediening Ja
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Kleuren Zwart
Verwarming en vermogen
CV Aansluiting Nee
Branderdecoratie Houtset
Overige
Categorieën Elektrische haarden, Inbouwhaard, Inbouwhaard, Direct leverbaar, Dimplex
Sku dimplex-opti-myst-cassette-500
Product URL Dimplex Cassette 500

Vergelijkbaar alternatief

Vraag & antwoord

Expert

Stel als eerste een vraag over de Dimplex Cassette 500 aan onze adviseur.

Adviesprijs € 1.524

Dimplex Cassette 500 Configureren

Houtset

€ 295
€ 375