store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Contura 700-serie

De Contura 700, houtkachels met Zweedse kwaliteit, comfort en design

Met de Contura 700 serie treed Contura met de Contura houtkachel een nieuw decennium binnen. Het moderne design van de bekende Zweedse vormgevingsgroep Myra maakt de kachel in alle ruimten tot het vanzelfsprekende middelpunt – zonder veel ruimte op de vloer in te nemen. Een hoog geplaatste verbrandingskamer en zeer royale ruiten maken deze kachel tot het brandende middelpunt van het huis, waar deze ook staat.

Door de fraaie vorm is de Contura 700 zeer makkelijk te plaatsen. Het zuilmodel, de Contura 780, kan zowel staand tegen een wand als vrijstaand op een draaiplateau worden gemonteerd – perfect voor mensen met een open indeling, die op zoek zijn naar een verwarmende en gezellige ruimteverdeler.

De Contura 700 serie is ontwikkeld voor een Scandinavische omgeving. Dankzij zijn mooie uitstraling is de kachel eenvoudig te plaatsen en valt hij wel door zijn vorm, maar niet door zijn grootte op. Door oog voor het kleinste detail is de Contura 700 een mooi meubelstuk dat door het vuur tot leven komt. De compacte verbrandingskamer is effectief en is geschikt voor houtblokken tot ongeveer 30cm lang. Met verschillende accessoires krijgt de kachel de persoonlijke stijl die bij u past.