store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen

Biobranders

Eenvoudig een sfeervol vuur in huis halen? Dat kan met een bio-brander. Deze branders zijn eenvoudig aan te steken, makelijk te plaatsen en u hebt direct een geweldig sfeervol vlammenspel. De bio-branders uit ons assortiment zijn allemaal bijzonder veilig en nagenoeg geurloos. De branders branden eenvoudig op bioethanol. U vult deze en de haard is klaar om aan te steken.

De inbouw modellen zijn eenvoudig te plaatsen naar eigen inzicht. Zo kan de bio-brander gebruikt worden in een bestaande open haard. Of u bouwt de haard in, bijvoorbeeld in een tafel of een roomdivider. Immers, het is een open haard zonder rookkanaal

Ruby Fires keramische brander

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit de hoogwaardige biobranders van Ruby Fires. Deze keramische modellen zijn veilig in gebruik en zo goed als geurloos. Hiermee behoren ze tot de beste en veiligste modellen op de markt. Wanneer u kiest voor veilig en probleemloos gebruik, dan kiest voor een Ruby Fires brander.

Ruby Fires keramische brander een veilige bio-ethanol haard

Keramische branders met uniek veilig systeem

De haarden brandend op bio-ethanol hebben een slechte naam wat betreft de veiligheid. Er zijn vele haarden verkrijgbaar die niet veilig zijn, deze leveren een groot risico op brand(schade). Ruby Fires heeft een bijzonder doordacht haard ontwerp op de markt gebracht, deze haarden zijn bijzonder veilig.

  • Wanneer deze brander op de kop gehouden wordt loopt de brandstof er niet uit. Hierdoor is de brander ook veilig wanneer deze toch omvalt
  • Bij het gebruik buiten kan de wind invloed krijgen op de vlammen. Met een sterke windvlaag kan bij onveilige branders een grote vlam ontstaan. Bij Ruby Fires ontstaat nooit een grote vlam, ook wanneer u krachtig in de brander zou blazen.
  • De keramische branders van Ruby Fires geven het effect van een gashaard. Dit komt doordat het gas brandt en niet de vloeistof. De keramische steen neemt de bio-ethanol op en geeft deze als gas af wat ontbrandt. Door het geleidelijk vrijkomen van het gas, is er een constante verbranding met een volle en gele vlam.

Met deze eigenschappen heeft Ruby Fires een unieke brander ontwikkeld. Het verbaast dan ook niet dat dit een wereldwijd gepatenteerd en gecertificeerd brandsysteem is.