store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Product filters tonen
Bellfires Unica-2

Bellfires Unica-2 inzethaarden

De nieuwste aanwinst in het assortiment van Bellfires is de Unica-2. Een serie inzetgashaarden ontwikkelt om een bestaande (open) haard te vervangen. De haarden zijn ontwikkeld om eenvoudig in een bestaande situatie te plaatsen. Zo is de inbouwdiepte slechts 35cm en de rookgasafvoer ø 10cm.

Vol nieuwe ontwikkelingen, de Unica-2

Bellfires blijft de gashaarden doorontwikkelen. Zo is de nieuwe Unica gashaard voorzien van geïntegreerde sfeerverlichting. Deze verlichting zorgt een extra gloeieffect van de branderdecoratie, houtset. Hiermee komt het vuurbeeld nog meer tot leven, ook wanneer de vlammen laag zijn of zelfs geheel uit. De lichtsterkte is eenvoudig te regelen met de afstandsbediening.

Naast de lichtsterkte kan natuurlijk ook de vlamhoogte geregeld worden. Wanneer u de Unica-gashaard uitvoert met een ventilator dan is deze ook met de afstandsbediening te regelen. Deze ventilator zorgt ervoor dat de convectiewarmte door de gehele ruimte verspreid wordt.

Eenvoudig te plaatsen

Deze serie bestaat uit 6 modellen. De modellen verschillen in afmetingen en verhoudingen maar hebben een belangrijke overeenkomst. De inbouwdiepte van alle haarden is slechts 39cm. Hierdoor kunnen de haarden in veel bestaande situaties geplaatst worden. Natuurlijk kunt u deze haarden ook prima gebruiken voor nieuwbouw.

De afvoer van de rookgassen heeft een diameter van 10cm. Door deze beperkte diameter kan de afvoer eenvoudiger aangelegd worden. Ofwel door een bestaande schoorsteen danwel door een beperkte opening. De beperkte afmetingen van de rookgasafvoer is mogelijk doordat de haard een zogenaamd "open verbrandingssysteem" heeft.

Opties en accessoires

Standaard wordt de haard compleet met afstandsbediening geleverd. Met de afstandsbediening kan de optionele ventilator bediend worden. Daarnaast kan er de lichtsterkte en de vlamhoogte mee geregeld worden.

Een zeer populaire optie is de zwart keramische spiegelwand. Hiermee komt het vlammenspel nog meer tot leven.

Tenslotte is er nog de branderdecoratie, hiervoor heeft u de keuze uit houtstammen, veruit de populairste optie, grijze kiezels of marmersplit.

Unica-2 in 6 maten

De nieuwe Unica is leverbaar in 6 verschillende maten. De inbouwbreedtes van de modellen zijn: