store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Bellfires Premium Fire, levensecht houtvuur
Kachel- en haardenadviseur

Bellfires Premium Fire, levensecht houtvuur

Door uw kachel- en haarden adviseur Alger

Een noviteit, Bellfires introduceert het Premium Fire. Een nog sfeervoller en realistischer vuurbeeld voor de Bellfires haarden. Het vlammenspel benadert hiermee de sfeer van een echt kampvuur. De vlammen komen bij deze brander niet langer uit de bodem maar daadwerkelijk vanuit de houtstammen. Het verschil in ervaring van het vlammenspel is indrukwekkend. Daarnaast wordt bij deze brander standaard een regelbare sfeerverlichting meegeleverd, deze zorgt voor een extra gloeieffect in de branderbodem.

De nieuwe Premium brander bestaat uit verschillende losse branders die in de keramiek houtblokken geplaatst zijn. Hierdoor komen de vlammen echt uit de houtblokken. Dit zorgt voor een nog levendiger en realistischer vuurbeeld. Ook met minder vermogen kan de gashaard een vol vuurbeeld hebben. In de zogenaamde spaarstand wordt alleen de voorste van de 2 branders gebruikt. Zonder concessies te doen aan de sfeer levert de haard fors minder warmte en is het gasverbruik lager.

Verlichting voor extra gloeieffect

Deze nieuwe branders zijn standaard voorzien sfeerverlichting onder het vuurbed. Deze verlichting zorgt voor extra gloeieffect. Om het gloeieffect naar wens te regelen is de lichtsterkte volledig regelbaar. Om al sfeer te hebben zonder dat de haard aanstaat kan de verlichting ook ingeschakeld worden terwijl de haard niet brandt.

Verkrijgbaarheid

Binnenkort is deze nieuwe brander ook te zien in onze showroom. Voor de Topsham haarden is het Premium Fire nu al optioneel leverbaar. Op korte termijn komt deze optie beschikbaar voor de volgende haarden:

  • Corner Bell Derby 3 L/R
  • Corner Bell Topsham 3 L/R
  • Derby Large 3
  • Derby Small 3
  • Topsham Large 3
  • View Bell Derby 3
  • View Bell Topsham 3
  • York Large 3
  • York Small 3

Bestaande Bellfires haard aanpassen

De optie voor dit zeer fraaie vuurbeeld is niet alleen beschikbaar voor nieuwe haarden. Ook wanneer u al een Bellfires haard heeft van een van de bovenstaande types kan deze worden omgebouwd naar een Premium Fire uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten in uw situatie.