store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
BeF Home haarden

BeF Home haarden

BeF Home is de grootste fabrikant van inbouwhaarden van Tsjechië. Met een ruim assortiment haarden is er altijd wel een passend model te vinden. Of u nu een compact model of een CV-haard met een stevig vermogen zoekt, BeF heeft de haard in het assortiment. En dat, voor een opvallend scherpe prijs. Hiermee is het een interessant alternatief voor de traditionele merken voor inbouw- en inzethaarden.

Geen producten in deze selectie

BeF inbouwhaarden

Inbouwhaarden hebben het voordeel tegenover een inzethaard dat ze fraaier ingebouwd kunnen worden en het rendement hoger ligt. Het grote nadeel is de hogere prijs, totdat u de haarden van BeF ziet. U krijgt de hoogste kwaliteit inbouwhaard voor de prijs van een inzethaard. Daarnaast vallen deze haarden op door de beperkte inbouwdiepte.

Met ons assortiment haarden kunnen we u een haard aanbieden voor de meest gangbare situaties. De keuze is uit haarden met draaideur of met een liftdeur. Naast de standaard haarden met front vuurzicht zijn er ook hoekhaarden leverbaar.

CV-haarden

Naast de standaard inbouwhaarden heeft BeF ook een interessant aanbod CV-haarden. Wat direct opvalt zijn de scherpe prijzen. Zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit is er een aanbod hoogwaardige CV inbouwhaarden. Haarden gebouwd met de modernste techniek, zo is het rendement van alle modellen circa 85% en bieden de haarden een hoog waterzijdig vermogen. Hierdoor is de directe warmteafgifte aan de kamer beperkt, het overgrote deel van de warmte wordt aan het water afgegeven. Hierdoor kunt u maximaal profiteren van de warmte uit het gestookte hout.

Niet het model wat u zoekt?

Mocht het door u gewenste model hierboven niet getoond worden dan kunt u het beste even contact opnemen. De kans is groot dat er alsnog een model naar uw wensen leverbaar is uit het ruime BeF assortiment.