store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Barbas Cuatro-3

Barbas Cuatro-3

De Barbas Cuatro-3 is een moderne inbouwhaard, met alle eigenschappen die we gewend zijn van Barbas. Kenmerkend voor de Barbas Cuatro-3-haarden is de hoge afwerkingsgraad, efficiëntie en het minimalistische ontwerp. Keuze is er uit diverse afwerkingen. Zonder kader zal de haard strak opgaan in de muur, maar er is ook mogelijkheid de haard met 3 of 4 randen af te laten werken. Door de grote glazen ruit, is het vlammenspel optimaal te bewonderen.

De nieuwe Cuatro-3

De nieuwe 3e generatie Cuatro haarden van Barbas. Deze haarden hebben een nieuw ontwikkeld verbrandingssysteem. Een van de grote wijzigingen is dat de verbrandingslucht wordt voorverwarmt. Hiermee wordt het rendement fors verhoogd. Daarnaast is de bediening van het systeem ook aangepast. Met de bedieningshendel kan zowel de primaire, secundaire als de ruitbeluchting geregeld worden.

Een andere grote verbetering is de beton keramiek bekleding. De bekleding zorgt niet alleen voor een fraai en strakke bekleding maar vooral voor een langere levensduur. De betonmix met wapening is bijzonder duurzaam.

Alle verbeteringen zorgen voor een betere en rustigere verbranding. Om de warmte verspreiding te verbeteren is het mogelijk de Cuatro-3 uit te rusten met een convectieventilator.

Een geschikt model Cuatro, voor elke situatie

De serie bestaat uit verschillende modellen, die technisch gelijk zijn, maar verschillen in afmetingen en qua vermogen. Naast de Cuatro-3 is de Cuatro-2 ook nog leverbaar.

Convectiesysteem voor optimale warmteverspreiding

Optioneel is de Barbas Cuatro ook uit te rusten met het geavanceerde convectorsysteem met ventilator. Dit systeem zorgt er voor dat de warme lucht nog beter door de kamer kan verspreiden. En dat zorgt voor een nog behaaglijkere temperatuur en een hogere efficiëntie.

Barbas belangrijkste kenmerken

  • Inbouwhaard op hout
  • Modellen met verschillende inbouwbreedten
  • Frame met 3 of 4 randen of kaderloos
  • Optioneel convectiesysteem
  • Grote ruit voor optimaal vuurzicht
Geen producten in deze selectie