store_mall_directory 170 kachels in showroom build installatie in heel nederland euro_symbol altijd beste prijs
Bad Boys Brand

Bad Boys Brand tuinhaarden en barbecues

Tuinhaarden gemaakt in de gevangenis

Bad Boys is er duidelijk over, deze haarden worden in de gevangenis gemaakt. Stoere haarden uit de gevangenis gemaakt door een gedetineerde. Het idee voor deze producten is ontstaan tijdens een bezoek aan de gevangenis in Heerhugowaard.

Deze barbecues en tuinhaarden zijn bij uitstek een manier om gevangen weer eigenwaarde te geven. Werken aan een prachtig en stoer product, een echt mannen product.

Geen producten in deze selectie

Stoere tuinhaarden

De directeur van de gevangenis in Heerhugowaard was direct enthousiast. Hij nodigt al jaren bedrijven uit om kennis te maken en zoekt mogelijkheden voor samenwerking. Werk verschaffen, voor zowel in de instelling en als men weer vrij komt. Vaak bestaan de werkzaamheden uit eenvoudige werk zoals stickers plakken. Met BadBoysBrand wordt er een echt product gemaakt. De gedetineerden zijn blij om dit werk te kunnen doen, zo enthousiast dat men meer werkt dan de verplichte 20 uur per week.

Het begon met het maken van producten uit restmateriaal. De eerste haarden konden nog direct in de gevangenis worden afgehaald. Nu worden er haarden en barbecues gemaakt dit in heel Nederland verkocht worden. Door de grote belangstelling voor deze producten zijn ze nauwelijks aan te slepen. De producten blijven hetzelfde, 100% gemaakt in jail. Ter garantie krijgt u een certificaat bij ieder Bad Boys Brand product.